Lunch på puro beach

Lunch på Puro Beach // bikinin är från Meloonpro och örhängena hittar ni här

Idag tog vi en taxi bort till Purobeach Palma för att äta en långlunch. Det är en tradition att äta lunch här när jag besöker Palma, det har blivit ett besök här sedan första dagen jag satte min fot här på Mallis. Jag beställde ett fat med sashimi och till efterrätt delade vi alla på deras Gino (ett MÅSTE om ni äter här, den är amazing).Ikväll var egentligen tanken att vi skulle äta på Patron Lunares, en av mina favoritrestauranger här i Santa Catalina men vi är så mätta från lunchen så vi bokade av bordet och köper kanske upp något till lägenheten istället. Vi hittade ett gäng spel i skåpet så kanske blir en vända spel! Natti natti <3.

20 kommentarer

  1. vill bita i den rumpan

  2. vill bita i den rumpan

  3. vill bita i den rumpan

  4. vill bita i den rumpan

  5. vill bita i den rumpan

  6. Mumsigt!

  7. Mumsigt!

  8. Mumsigt!

  9. Mumsigt!

  10. Mumsigt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *