Plugg och promenader

Precis som rubriken ovan lyder har dagarna senaste veckan typ endast bestått av studier och långa promenader. Jag kommer ihåg i gymnasiet hur veckan innan stora nationellaprov såg precis ut såhär. Jag gör givetvis annat också (myst med kompisar typ varenda kväll). Senaste veckorna har jag även tackat nej till i princip alla event/pressvisningar som pågått eftersom jag inte känner mig helt trygg med studietekniken inför tentorna och känner att jag kan slappna av, men nu börjar det börjar komma sakta men säkert. Jag tror att de kanske tar en termin för att komma helt in i det, eller vad säger ni? Det var ju trots allt några år sedan jag gick i gymnasiet och pluggade…

Nu ska jag fortsätta, jag fick lite studiehjälp av brorsans kompis idag som gått på Handels, så skönt i allt stress … Nä, nu sitter jag på SP och ska strukturera upp allting. Hoppas ni haft en fin helg babes! P&K

30 kommentarer

 1. Vad pluggar du för något?😍

 2. Vad pluggar du för något?😍

 3. Vad pluggar du för något?😍

 4. Vad pluggar du för något?😍

 5. Vad pluggar du för något?😍

 6. skönt med promenader nu i höstvädret💓

 7. skönt med promenader nu i höstvädret💓

 8. skönt med promenader nu i höstvädret💓

 9. skönt med promenader nu i höstvädret💓

 10. skönt med promenader nu i höstvädret💓

 11. Fin gertrude!!

 12. Fin gertrude!!

 13. Fin gertrude!!

 14. Fin gertrude!!

 15. Fin gertrude!!

 16. Så fin du er!! elsker smilehullene dine

 17. Så fin du er!! elsker smilehullene dine

 18. Så fin du er!! elsker smilehullene dine

 19. Så fin du er!! elsker smilehullene dine

 20. Så fin du er!! elsker smilehullene dine

 21. Åh har också börjat plugga nu i höst, känns riktigt kul men är så nervös för har snart min första tenta:/ Vet att du inte pluggat så länge men kanske kan du dela med dig av några tips?? <3

 22. Åh har också börjat plugga nu i höst, känns riktigt kul men är så nervös för har snart min första tenta:/ Vet att du inte pluggat så länge men kanske kan du dela med dig av några tips?? <3

 23. Åh har också börjat plugga nu i höst, känns riktigt kul men är så nervös för har snart min första tenta:/ Vet att du inte pluggat så länge men kanske kan du dela med dig av några tips?? <3

 24. Åh har också börjat plugga nu i höst, känns riktigt kul men är så nervös för har snart min första tenta:/ Vet att du inte pluggat så länge men kanske kan du dela med dig av några tips?? <3

 25. Åh har också börjat plugga nu i höst, känns riktigt kul men är så nervös för har snart min första tenta:/ Vet att du inte pluggat så länge men kanske kan du dela med dig av några tips?? <3

 26. Hur finaniserade du för dina studierna utomlands? Du har väl läst studier både i Paris och London? Hur gick du tillväga med boende och pengar? Hösten börjar närma sig och många kanske känner sig lite vilsna, iallafall jag! Är väldigt sugen på att studera Utomlands, träffa nya människor, ny kultur och lära mig om livet!

 27. Hur finaniserade du för dina studierna utomlands? Du har väl läst studier både i Paris och London? Hur gick du tillväga med boende och pengar? Hösten börjar närma sig och många kanske känner sig lite vilsna, iallafall jag! Är väldigt sugen på att studera Utomlands, träffa nya människor, ny kultur och lära mig om livet!

 28. Hur finaniserade du för dina studierna utomlands? Du har väl läst studier både i Paris och London? Hur gick du tillväga med boende och pengar? Hösten börjar närma sig och många kanske känner sig lite vilsna, iallafall jag! Är väldigt sugen på att studera Utomlands, träffa nya människor, ny kultur och lära mig om livet!

 29. Hur finaniserade du för dina studierna utomlands? Du har väl läst studier både i Paris och London? Hur gick du tillväga med boende och pengar? Hösten börjar närma sig och många kanske känner sig lite vilsna, iallafall jag! Är väldigt sugen på att studera Utomlands, träffa nya människor, ny kultur och lära mig om livet!

 30. Hur finaniserade du för dina studierna utomlands? Du har väl läst studier både i Paris och London? Hur gick du tillväga med boende och pengar? Hösten börjar närma sig och många kanske känner sig lite vilsna, iallafall jag! Är väldigt sugen på att studera Utomlands, träffa nya människor, ny kultur och lära mig om livet!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *