Get my outfit

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Päls HÄR // byxor HÄR // väska HÄR // skor HÄR

En av alla mina outfits jag burit denna höst, supersimpel men det är precis det jag föredrar. Skorna är jag helt kär i och jag har bott i dem sedan jag beställde hem dem, men också brallorna så är de skönaste jag burit samt jackan som är så gossig. På byxorna bär jag storlek small, de är tighta i början men innehåller mycket stretch. Brukar vanligtvis bära 25 i byxor för er som undrar :-).  

Och hur mår ni? Någon annan som hetspluggar inför tenta? haha… Just nu sitter jag på studentpalatset och ska bege mig bort till min före detta kollega Linnea på lite middag med henne och Beccis. Ska bli så mysigt. Påvägen hämtar jag med mig lite thai hihi. Detta är man värd efter en riktigt seg pluggdag. Vi hörs hjärtan!

30 kommentarer

 1. så snyggt! verkar skön också💞

 2. så snyggt! verkar skön också💞

 3. så snyggt! verkar skön också💞

 4. så snyggt! verkar skön också💞

 5. så snyggt! verkar skön också💞

 6. Så fin klädstil!

 7. Så fin klädstil!

 8. Så fin klädstil!

 9. Så fin klädstil!

 10. Så fin klädstil!

 11. Såååå snyggt!

 12. Såååå snyggt!

 13. Såååå snyggt!

 14. Såååå snyggt!

 15. Såååå snyggt!

 16. Så fint!!😍

 17. Så fint!!😍

 18. Så fint!!😍

 19. Så fint!!😍

 20. Så fint!!😍

 21. Göteborgsmamman

  Vilken snygg outfit! 😊 Kram <3

 22. Göteborgsmamman

  Vilken snygg outfit! 😊 Kram <3

 23. Göteborgsmamman

  Vilken snygg outfit! 😊 Kram <3

 24. Göteborgsmamman

  Vilken snygg outfit! 😊 Kram <3

 25. Göteborgsmamman

  Vilken snygg outfit! 😊 Kram <3

 26. Riktigt snyggt!!

 27. Riktigt snyggt!!

 28. Riktigt snyggt!!

 29. Riktigt snyggt!!

 30. Riktigt snyggt!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *