No filter

Bjuder på en no filter bild såhär på onsdagsmorgonen som jag tog igår kväll. Igår var det plugg och sen på eftermiddagen fotade jag ett samarbete med Naomi. Ni som följer på snapchat (gertrudet) kanske förstår temat? 😉

Vad händer annars i mitt liv då? Typ ingenting om jag ska vara ärlig, bara massa studier och håller även på att boka in en resa hem till min kära hemstad Göteborg <3. Saknar verkligen staden och mina vänner som bor kvar där. Jag har egentligen inte så mycket mer att skriva eftersom mitt liv är ganska oinspirerande just nu haha. Jag får ofta frågan, hur kan du hålla bloggen vid liv nästan varje dag? Vad har du att skriva om? Idag skulle jag nog svara att jag inte har något att skriva om, men bilderna vi tog igår kommer i alla fall upp på bloggen till helgen och de är lite roliga och inspirerande ;). 

Nä, nu ska jag åka till skolan. Pussss!

15 kommentarer

  1. men sÄ din du Àr!!

  2. men sÄ din du Àr!!

  3. men sÄ din du Àr!!

  4. men sÄ din du Àr!!

  5. men sÄ din du Àr!!

  6. Filter behövs ju inte nĂ€r man Ă€r sĂ„ fin som du 😍

  7. Filter behövs ju inte nĂ€r man Ă€r sĂ„ fin som du 😍

  8. Filter behövs ju inte nĂ€r man Ă€r sĂ„ fin som du 😍

  9. Filter behövs ju inte nĂ€r man Ă€r sĂ„ fin som du 😍

  10. Filter behövs ju inte nĂ€r man Ă€r sĂ„ fin som du 😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *