Går rakt in i hjärtat

Favoriter från Så Mycket Bättre

Sova, äta, plugga, promenera och lyssna på musik, det är så mina dagar ser ut. Det var ett tag jag tyckte det var lite skönt att få lite distans från alla bloggevent men så ikväll blev jag ändå lite avis på alla mina vänner som är iväg. Det jag istället har gjort efter en lång dag i skolan är att ligga hemma i soffan helt slut… Det känns som klockan är mitt i natten och mitt huvud värker och jag behöver sömn nu. SNART är tentan skriven och SNART är jag tillbaka med bättre uppdatering. Lördag, ja då fasen gänget!!

Så länge har jag samlat några favoritklipp från Så Mycket Bättre. Jag älskar ballader och lugna låtar. Min hobby utöver bloggen är typ att kolla in fina youtube uppträdande, någon som är likadan? 😉 Nä nu ska jag sova. Njut av lite mysig musik innan ni somnar. Vågorna med Sabina Ddumba går på repeat just nu. Den låten sjöngs av vår kör på min student så för mig är den ganska känsloladdad, på ett fint sätt. Natti <3.

10 kommentarer

  1. Kämpa på med tentan, heja! x

  2. Kämpa på med tentan, heja! x

  3. Kämpa på med tentan, heja! x

  4. Kämpa på med tentan, heja! x

  5. Kämpa på med tentan, heja! x

  6. de är så bra! lycka till på tentan💓

  7. de är så bra! lycka till på tentan💓

  8. de är så bra! lycka till på tentan💓

  9. de är så bra! lycka till på tentan💓

  10. de är så bra! lycka till på tentan💓

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *