flufffy green & patent trousers

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Päls HÄR // byxor HÄR // sneakers från Karl Lagerfeld via Nilsons Shoes // kashmir från Twist & Tango

Hej hjärtan! Imorse promenerade jag över till Hanna och vi åt frulle tillsammans. Vi bor ju typ 500 meter ifrån varandra vilket är så smidigt. Man blir ju lite lat när man annars måste ta kollektivtrafik till sina vänner…

Hon gjorde en havregrynsgröt till oss som var helt gudomlig. Jag måste nästan slänga upp recepten här eftersom den även var så enkel att göra. Som ni vet är jag riktigt kass på att äta frukost men också vara kreativ på morgonen när det gäller mat. Jag fick en kommentar från en bloggläsare som ville läsa om vad jag äter på en dag men det tror jag ni inte vill för jag äter så oklara måltider vid oklara tidpunkter, min frukost brukar bestå av en smmothie på tunnelbanan typ ;-). Så den biten skippar vi nog men receptet kan ni i alla fall få från gröten om ni vill ha!

Efter frullen fotade vi bilderna ovan. Jag fick låna hennes kamera som är så jäkla bra. Jag måste verkligen införskaffa mig en ordentlig kamera, förstår inte hur jag kan leva utan när jag bloggar så aktivt som jag gör…

Occcch nu sitter jag i skolan och har jobbat lite, ska ta en kaffe med Linnea innan föreläsningen. Gotta go! Kram på er!

40 kommentarer

 1. jakken😩😍

 2. jakken😩😍

 3. jakken😩😍

 4. jakken😩😍

 5. jakken😩😍

 6. Åh, älskar jackan!

 7. Åh, älskar jackan!

 8. Åh, älskar jackan!

 9. Åh, älskar jackan!

 10. Åh, älskar jackan!

 11. Vad fin du är! Och jackan är ju bara gryyymt snygg!

 12. Vad fin du är! Och jackan är ju bara gryyymt snygg!

 13. Vad fin du är! Och jackan är ju bara gryyymt snygg!

 14. Vad fin du är! Och jackan är ju bara gryyymt snygg!

 15. Vad fin du är! Och jackan är ju bara gryyymt snygg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *