Bloppis på G

Bloppis på Söndag, vi ses väl? 😉 Läs mer här!

Igår blev det en heldag rensning, alltså den känslan när man har strukturerat upp och rensat hela lägenheten är fasen den allra bästa. Jag mår så bra av att få städa, röja och planera, jag lite av ett kontroll freak på mitt egna liv, måste ha kontroll över saker och ting… Syftet med att jag rensa hela min vind igår är ju inför vår bloppis vi ska ha på söndag, jag rensade i och för sig ut väldigt mycket plagg från garderoben också, mycket som jag hållit hårt länge men jag får banne mig inte plats med allt. Mycket av det jag säljer är helt nytt, använt max några gånger eller vart mina gamla favoriter jag nu släpper… Jag hoppas i alla fall vi syns på söndaaag!!

20 kommentarer

 1. åh vad härligt!

 2. åh vad härligt!

 3. åh vad härligt!

 4. åh vad härligt!

 5. åh vad härligt!

 6. Så gøy med bloppis😄

 7. Så gøy med bloppis😄

 8. Så gøy med bloppis😄

 9. Så gøy med bloppis😄

 10. Så gøy med bloppis😄

 11. Åh vad kul!!

 12. Åh vad kul!!

 13. Åh vad kul!!

 14. Åh vad kul!!

 15. Åh vad kul!!

 16. Viktorhognas

  Vad roligt! 😃

 17. Viktorhognas

  Vad roligt! 😃

 18. Viktorhognas

  Vad roligt! 😃

 19. Viktorhognas

  Vad roligt! 😃

 20. Viktorhognas

  Vad roligt! 😃

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *