En grön favorit & planera resa

– Foto: Malin Göransson –

Tröja HÄR (adlink) // flares från Crocker // örhängen från Lily & Rose // väska från Céline // sneakers from Eytys

Hur fantastiskt är det inte med lite färg såhär i det deppiga vädret? Toppar och tröjor med färger under denna period gör det lite roligare att klä sig faktiskt. Dessutom är dessa flares verkligen mina nya favoriter i garderoben!! Flares och bootcut känner jag mig alltid så bekväm i!

Nu ska jag ner till stan och träffa @Josefineeriksson. Vi ska luncha på ett nyöppnat ställe på stan och börja planera in en ny resa till Miaaaaamiiiii! Om jag är taggad?? JA! Asså vi blev ju helt kära i staden, måste måste bara tillbaka. Vi hörs senare hjärtan!

55 kommentarer

  1. Men alltså hur gullig?

  2. Men alltså hur gullig?

  3. Men alltså hur gullig?

  4. Men alltså hur gullig?

  5. Men alltså hur gullig?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *