Taggad och inspirerad till 100

– Foto: Malin Göransson –

Solglasögon från Nividas HÄR (adlink)

Idag har varit en superduper intensiv dag men allt jag gjort har fått mig så taggad och inspirerad till livet. Jag har vart på ett inspirerat möte, haft telefonmöte gällande ett roligt projekt och börjat planera in en del grejer till våren. Denna våren kommer bli så bra!

Jag känner även att skolan och kurserna ger mig mer än vad jag trodde dem skulle göra, att jag faktiskt kan använda, mer eller mindre, all min kunskap i praktiken och till jobbet. Och de känns verkligen som att jag kommit in i skolan ordentligt. Också att utveckla och varva jobbet/bloggen bredvid skolan och mitt sociala liv som verkligen är en balansgång men att det börjar gå ihop. Det känns nu som att pusselbitarna började falla på plats.

Mitt privata liv känns också väldigt bra nu, jag har mina bästa kompisar här i Stockholm som jag älskar, min bror och pojkvän. Jag har ett födelsedagsfirande med alla mina Göteborgsvänner imorgon och en skidweekend bokad till Norge nästa helg. Egentligen kan jag inte begära mer just nu.

Nu låter mitt liv perfekt men det är det inte alltid såklart. Alla har vi våra dagar men ibland när man har sådana här dagar tycker jag det är viktigt att stanna upp och njuta lite. För det gör jag verkligen nu! Ja, för vem vet? Imorgon kanske jag har den där riktigt oinspirerande dagen men då får jag ta det därifrån och helt enkelt försöka tänka på allt detta positiva. Eller hur?

15 kommentarer

 1. läser du seprata kurser eller ett färdigt progam?

 2. läser du seprata kurser eller ett färdigt progam?

 3. läser du seprata kurser eller ett färdigt progam?

 4. läser du seprata kurser eller ett färdigt progam?

 5. läser du seprata kurser eller ett färdigt progam?

 6. Lika vacker som alltid! vad roligt att läsa att du är inspirerad och att allt börjar falla på plats 😊

 7. Lika vacker som alltid! vad roligt att läsa att du är inspirerad och att allt börjar falla på plats 😊

 8. Lika vacker som alltid! vad roligt att läsa att du är inspirerad och att allt börjar falla på plats 😊

 9. Lika vacker som alltid! vad roligt att läsa att du är inspirerad och att allt börjar falla på plats 😊

 10. Lika vacker som alltid! vad roligt att läsa att du är inspirerad och att allt börjar falla på plats 😊

 11. Såklart man ska njuta av livet

 12. Såklart man ska njuta av livet

 13. Såklart man ska njuta av livet

 14. Såklart man ska njuta av livet

 15. Såklart man ska njuta av livet

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *