Tack för idag!

– Foto: @amandaparkkinen

Idag hade vi vår bloppis här i Stockholm! Det var första gången jag hade en bloppis här och det märktes, för så mycket kläder jag sålde var ju bara orimligt. Här ovan har vi hela gänget <3.

På plats var Innocent och bjöd på juicer, i mängder!

Jag och Stinis <3.

Vad skulle jag göra utan denna tjej? Naomi som jag lärde känna under förra terminen på SU. Hon var med och hjälpte mig att rensa och sortera alla kläder nu i veckan, samt nu så var hon med under bloppisen!

Jag hade en ny t-shirt från Twist & Tango. Jag bär storlek XS men den är, som ni ser, lite oversize vilket blir snyggt med ett par tighta byxor. Ni hittar den här!

@elinskoglund som just tillträtt sin nya tjänst på Nouw, hon är one of a kind – så driven tjej! Det var ju Nouw som hade styrt upp bloppisen, fixat lokal osv sådan lyx! Bloppisen ägde rum på Meeting Room, där bland annat Elin sitter och jobbar under dagarna.

Den här jackan fyndade jag av Ellinor, en militärjacka från Munthe. Jag suktade efter denna så länge i våras men fick aldrig tag på någon själv…. Den kommer vara så snygg till våren men även med typ en svart tight klänning!

@Systrarnaq, så gölliga och glada!

Och nu har mina kläder en ny ägare, både miljövänligt och trevligt att någon annan får användning för alla kläder! Tack till alla som kom och tack Amanda för de grymma fotona <3.

15 kommentarer

  1. älskar din tröja!!

  2. älskar din tröja!!

  3. älskar din tröja!!

  4. älskar din tröja!!

  5. älskar din tröja!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *