Love for Posters

– Inlägget är i samarbete med Desenio –

Koden gertrude ger 25% rabatt på Desenios hemsida, mer info nedan

Som ni vet håller jag på att inreda min lägenhet här i Stockholm. Det var ett tag sedan jag flyttade in, jag vet, men jag är inne i det allra sista nu och det är främst tavlor som ska upp nu! Jag har just nu ett samarbete med Desenio och i samband med detta så beställde jag hem ett gäng snygga tavlor med tillhörande ramar. Min inredning går i svart/vitt, ljusrosa och grått, precis som mina posters gör. Det finns verkligen tavlor för alla, äldre som yngre, killar som tjejer och tavlor som passar dig som bor tillsammans med din respektive. Jag är helt förälskad i motiven ovan och det finns ytterligare ett flertal posters online!

Och till det bästa så har jag en grym rabatt till er! Med koden GERTRUDE får ni 25% rabatt på hemsidan (gäller ej på handpicked/collaboration posters eller ramar). Koden gäller endast giltig i tre dagar, dvs fram till 1 mars!

35 kommentarer

 1. Supersnygga! 😊

 2. Supersnygga! 😊

 3. Supersnygga! 😊

 4. Supersnygga! 😊

 5. Supersnygga! 😊

 6. vilket filter använde du till denna bild, såå fint ✨✨✨?

 7. vilket filter använde du till denna bild, såå fint ✨✨✨?

 8. vilket filter använde du till denna bild, såå fint ✨✨✨?

 9. vilket filter använde du till denna bild, såå fint ✨✨✨?

 10. vilket filter använde du till denna bild, såå fint ✨✨✨?

 11. Åh vad fin 😍

 12. Åh vad fin 😍

 13. Åh vad fin 😍

 14. Åh vad fin 😍

 15. Åh vad fin 😍

 16. Så snygga! Älskar desenio😍

 17. Så snygga! Älskar desenio😍

 18. Så snygga! Älskar desenio😍

 19. Så snygga! Älskar desenio😍

 20. Så snygga! Älskar desenio😍

 21. SandraEmilia

  Wow vilka fina! 😍😍 och snygg outfit också!

 22. SandraEmilia

  Wow vilka fina! 😍😍 och snygg outfit också!

 23. SandraEmilia

  Wow vilka fina! 😍😍 och snygg outfit också!

 24. SandraEmilia

  Wow vilka fina! 😍😍 och snygg outfit också!

 25. SandraEmilia

  Wow vilka fina! 😍😍 och snygg outfit också!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *