Snöstorm & plugg

– Foto: Malin Göransson –

Solglasögon från Nividas HÄR (adlink)

Nä, nu för det vara nog med snö, eller vad säger ni? Imorse när jag gick utanför dörren blev jag överöst med snö i ansiktet och kunde inte titta mig fram. Jag plockade fram mina vinterboots och varmaste jackan jag äger… Imorse åt jag i alla fall en mysig frukost med Elin på Polhem PR och sedan dess har jag vart i skolan. Jag ska snart börja bege mig hemåt för mysmiddag med Linnea och Vendela. Magen skriker av hunger så egentligen vill jag bara hem nu och laga middag, men dessförinnan ska jag avsluta min skoluppgift samt fota ett samarbete! Vi hörs helt enkelt senare. VARMA kramar <3.

5 kommentarer

  1. Redigt mysig jacka dock, perfekt för vädret!! <3 Gillar verkligen din blogg!

  2. Redigt mysig jacka dock, perfekt för vädret!! <3 Gillar verkligen din blogg!

  3. Redigt mysig jacka dock, perfekt för vädret!! <3 Gillar verkligen din blogg!

  4. Redigt mysig jacka dock, perfekt för vädret!! <3 Gillar verkligen din blogg!

  5. Redigt mysig jacka dock, perfekt för vädret!! <3 Gillar verkligen din blogg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *