Nu är skorna live!!!

Gertrude x Twist & Tango

Limited Edition & Online Exclusive

Nu är skorna live och ni kan köpa dem här!!

Alltså åhhh nu släpps äntligen mina skor! Detta är liksom en dröm som går i upplevelse och något jag tillsammans med teamet på Twist & Tango kämpat med hela våren. Det har inte alltid varit så lätt som man tror men nu är dem här! Glöm inte haffa ett par innan de tar slut, det är Limited Edition!

30 kommentarer

 1. Spännande!⭐️

 2. Spännande!⭐️

 3. Spännande!⭐️

 4. Spännande!⭐️

 5. Spännande!⭐️

 6. Men åååh så fina dom är!!😍 O heja dig Gertrude, så härligt att din dröm går i uppfyllelse!!💕

 7. Men åååh så fina dom är!!😍 O heja dig Gertrude, så härligt att din dröm går i uppfyllelse!!💕

 8. Men åååh så fina dom är!!😍 O heja dig Gertrude, så härligt att din dröm går i uppfyllelse!!💕

 9. Men åååh så fina dom är!!😍 O heja dig Gertrude, så härligt att din dröm går i uppfyllelse!!💕

 10. Men åååh så fina dom är!!😍 O heja dig Gertrude, så härligt att din dröm går i uppfyllelse!!💕

 11. Vart är kjolen ifrån 😊?

 12. Vart är kjolen ifrån 😊?

 13. Vart är kjolen ifrån 😊?

 14. Vart är kjolen ifrån 😊?

 15. Vart är kjolen ifrån 😊?

 16. Så jäkla fina, de ska du vara stolt över! Så sjukt att du och Andrea Hedenstedt designade så lika skor samtidigt på olika håll med olika företag. Visste ni om detta? Tyder såklart bara på att ni båda har en fin stil 😊

 17. Så jäkla fina, de ska du vara stolt över! Så sjukt att du och Andrea Hedenstedt designade så lika skor samtidigt på olika håll med olika företag. Visste ni om detta? Tyder såklart bara på att ni båda har en fin stil 😊

 18. Så jäkla fina, de ska du vara stolt över! Så sjukt att du och Andrea Hedenstedt designade så lika skor samtidigt på olika håll med olika företag. Visste ni om detta? Tyder såklart bara på att ni båda har en fin stil 😊

 19. Så jäkla fina, de ska du vara stolt över! Så sjukt att du och Andrea Hedenstedt designade så lika skor samtidigt på olika håll med olika företag. Visste ni om detta? Tyder såklart bara på att ni båda har en fin stil 😊

 20. Så jäkla fina, de ska du vara stolt över! Så sjukt att du och Andrea Hedenstedt designade så lika skor samtidigt på olika håll med olika företag. Visste ni om detta? Tyder såklart bara på att ni båda har en fin stil 😊

 21. De är jättefina, GRATTIS vad kul 😃

 22. De är jättefina, GRATTIS vad kul 😃

 23. De är jättefina, GRATTIS vad kul 😃

 24. De är jättefina, GRATTIS vad kul 😃

 25. De är jättefina, GRATTIS vad kul 😃

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *