Midsommar!

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Topp här (klick!) och kjol här (klick!)

Glad midsommar i efterskott!! Ursäkta för min dåliga uppdatering denna helg men tiden här på semestern har gått i ett verkligen. I alla fall, igår firande vi midsommar, i vanlig ordning är vi utomlands, och för 8:e året i rad är vi här på Mallis nämligen. Vi gjorde diadem istället för kransar men jag kan inte låta bli att skratta åt min. Hahaha, jag ser ju lite knäpp ut men bjussar på dem… Jag älskar att fira midsommar utomlands med familjen. Sen ser det inte alls lika dumt ut att fira där hemma heller, men eftersom jag aldrig firat hemma så vet jag inte heller vad jag missar ;). Vi hade i alla fall en helt fantastisk midsommar med vänner här på Mallis. Jag har en bildbomd från gårdagen som jag sitter och redigerar nu samt andra bilder jag tagit i dagarna och jag inte hunnit uppdatera er med.

I skrivandes stund är det VM och familjen är hos några vänner och tittar matchen. Jag har dock inget alls intresse av att titta matchen så jag valde faktiskt att stanna hemma och ta igen lite jobb. Vi hörs med fler bilder snart!! <3 KRAM!

25 kommentarer

  1. WOW vad vacker du är!

  2. WOW vad vacker du är!

  3. WOW vad vacker du är!

  4. WOW vad vacker du är!

  5. WOW vad vacker du är!

  6. Såå fin!!🌸🌸

  7. Såå fin!!🌸🌸

  8. Såå fin!!🌸🌸

  9. Såå fin!!🌸🌸

  10. Såå fin!!🌸🌸

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *