Lunch på Puro Beach

Klänning från Twist & Tango här (klick!), skor från Jennie Ellen här (klick!) och solglasögon från Chimi Eyewear här (klick!)

Hej vänner! Imorse åkte William hem och nu är det bara jag, mamma och pappa kvar, jag stannar ju tills på söndag! I förmiddags var vi alla tre ute och gick, det blev en lång promenad och var inte klara förrän vid lunch. Vi bestämde oss för att ta vara på dagen och det blev lunch på Puro Beach här i Illetas. Det är ju så otroligt mysigt där ute vid havet och blåsten svalkar så skönt!

Ikväll blev en lugn kväll och imorgon likaså. Det är en del fix med lägenheten fortfarande så dagarna ser inte riktigt ut som de brukar när vi är på semester här, längtar tills allting blir klart!! Nu ska jag sova. Lyssnade precis på Biancas sommarprat, fick tårar, så otroligt fint och stark är hon! Så snälla in och lyssna! Godnatt hjärtan <3.

5 kommentarer

  1. Ser underbart ut!!

  2. Ser underbart ut!!

  3. Ser underbart ut!!

  4. Ser underbart ut!!

  5. Ser underbart ut!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *