Stolt svensk <3

Hej bloggen! Hur mår ni? Imorse när jag vaknade kände jag mig helt groggig och trött. Vi har inte haft någon AC här i lägenheten tills idag (wohooo äntligen) så jag har i princip sovit kasst varje natt denna resa. Men inatt hoppas jag på en djupare sömn. När vi var här på bröllopet var det inte alls lika varmt utomhus så då vet inte alls såhär besvärligt. MEN! Varför klaga när Sverige vunnit matchen idag??!!

Klänningen är från Zara och halsbandet från By Biehl

Jag fick en fråga på instagram om vart man ska se matchen här på Mallis. Jag vet tyvärr inte vart eller vilka restauranger som erbjuder bra fotbollstittande som svar frågan. Vi kollade i alla fall matchen i fincan (huset) som vi firade midsommar i uppe i Genova. Det serverades god mat och till efterätt svensk kladdkaka. Alltså det måste vara flera år sedan jag åt det, men herreeee jesus vad gott det är! Ska baka det nu när jag kommer hem till Sverige, yuuum.

Men om vi ska prata om matchen och Sveriges vinst då! Jag är ju inte alls insatt i fotboll, inte ens tittat på de två första matcherna Sverige spelat. Därför var det givetvis så kul att se denna match när Sverige överlägset vinner över Mexiko!! Woopwoop! Sjukt kul efter allting under senaste matchen mot Tyskland!

Nu ska jag försöka sova. Imorgon ska jag och mamma sola på Puro Beach, ska bli en lååång sol dag, inte haft så många sådana denna resa i och med att det varit mycket fix med lägenheten men också fotboll osv osv! Vi hörs imorgon <3. Puss o kram!

20 kommentarer

 1. Jättesöt klänning😍

 2. Jättesöt klänning😍

 3. Jättesöt klänning😍

 4. Jättesöt klänning😍

 5. Jättesöt klänning😍

 6. Så fin klänning😍

 7. Så fin klänning😍

 8. Så fin klänning😍

 9. Så fin klänning😍

 10. Så fin klänning😍

 11. Kladdkaka kan nog vara något av det godaste i bakväg 😃 Älskar det!

 12. Kladdkaka kan nog vara något av det godaste i bakväg 😃 Älskar det!

 13. Kladdkaka kan nog vara något av det godaste i bakväg 😃 Älskar det!

 14. Kladdkaka kan nog vara något av det godaste i bakväg 😃 Älskar det!

 15. Kladdkaka kan nog vara något av det godaste i bakväg 😃 Älskar det!

 16. Hej! Jag ska ner till västkusten på semester nästa vecka och undrar om du har några västkust-tips att dela med dig av? Vad man ska se, var man ska äta etc? <3

 17. Hej! Jag ska ner till västkusten på semester nästa vecka och undrar om du har några västkust-tips att dela med dig av? Vad man ska se, var man ska äta etc? <3

 18. Hej! Jag ska ner till västkusten på semester nästa vecka och undrar om du har några västkust-tips att dela med dig av? Vad man ska se, var man ska äta etc? <3

 19. Hej! Jag ska ner till västkusten på semester nästa vecka och undrar om du har några västkust-tips att dela med dig av? Vad man ska se, var man ska äta etc? <3

 20. Hej! Jag ska ner till västkusten på semester nästa vecka och undrar om du har några västkust-tips att dela med dig av? Vad man ska se, var man ska äta etc? <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *