Brunch & hockey i NYC

Imorse landade vi ju här igen och hade en heldag framför oss. Vi landade dock 04 (Las Vegas tid) så vi gick hem och tog en powernap före vi gick ut på stan, då var dock NYC 3 efter i tiden så vi förlorade de timmarna. Vi promenerade runt och Kelly visade mig runt lite i stan. Jag hade på mig en ny kappa från Twist & Tango och den hittar ni här (klick!). Är helt besatt av den, ÄLSKAR! Jag bär storlek 34 btw.

Vi promenerade bort till Bluestone Lane, en australienskt cafékedja som bland annat finns i NYC. Vi åt deras Smash Avocado toast med poached eggs, GALET god! Sen promenerade vi hemåt eftersom vi hade kvällen inbokad!

Ikväll hade nämligen Kelly bokat in hockey på Madison Square Garden där Rangers och Vancouver skulle spela mot varandra! Även ikväll bar jag en ny jacka, denna gång från LA baserade märket Rails!

Vi satt på första raden och myste framför alla hockeyspelarna, haha, nemen det var så nära och för övrigt så var många av spelarna sååå unga, vi googlade upp en kille som var 99:a. Lite sjukt!

Och i pauserna unnade vi oss hehe.

Jag v
ar tvungen att fota våra kära Lundqvist men också en annan spelares tröja i Rangers som hette ”Spooner” (alltså skeda på svenska), lol.

Det slutade med att Rangers vann med 2-1 och sen åkte vi hemåt. Det var så kul att se hockey här i NYC, trots att jag inte är så insatt så kan jag verkligen rekommendera att åka och kolla, man får liksom en riktigt amerikansk vibe vilket jag ääälskar!

Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna och inatt blir första natten som jag ska få sova. Antingen har vi festat eller så har vi flugit (sedan i onsdags) så äntligen!!! Ligger dock efter här så var tvungen att ta ikapp (klocka är 00.00 här nu). Ni ska få en update från Vegas också som sagt, så mycket bilder bara att gå igenom. Puss o kram!

20 kommentarer

 1. Gu så fantastiskt!!! Härliga bilder

 2. Gu så fantastiskt!!! Härliga bilder

 3. Gu så fantastiskt!!! Härliga bilder

 4. Gu så fantastiskt!!! Härliga bilder

 5. Gu så fantastiskt!!! Härliga bilder

 6. Älskar kappan! <3

 7. Älskar kappan! <3

 8. Älskar kappan! <3

 9. Älskar kappan! <3

 10. Älskar kappan! <3

 11. Vart är overknee-stövlarna från som du har på bilden?? Supersnygga!

 12. Vart är overknee-stövlarna från som du har på bilden?? Supersnygga!

 13. Vart är overknee-stövlarna från som du har på bilden?? Supersnygga!

 14. Vart är overknee-stövlarna från som du har på bilden?? Supersnygga!

 15. Vart är overknee-stövlarna från som du har på bilden?? Supersnygga!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *