Casual outfit & live update!

– Foto: Malin Göransson –

Skjorta, boots och byxor från Twist & Tango, kappa från American Vintage och örhängen från D’asp jewellery

Fick lite bilder skickade till mig från bästa Malin, dessa foton tog vi efter Mollys fina frukost på Grand Hotell när hon släppte sin smyckeskollektion tillsammans med Safira. Med oss fick vi denna otroliga bukett, jag ÄLSKAR att få blommor på events som man sen kan pynta med hemma. Man blir på så gott humör av blommor…

Ja, vad händer annars i livet då? Jag skulle säga att jag mesta dels tar ikapp livet efter min Vegas och NYC, det var lite mer än jag trodde att fixa och jag är fortfarande jet laggad eftersom jag sov så mycket under dagen när jag landade, oruttad jetlaggare haha. Nu sitter jag på bibblan och tar igen skolan, har dugga 1 i Makro-ekonomin på onsdag och jag kan i princip INGENTING så det är bara att kötta. Jag får bara lösa detta och inte tänka. Nä, måste börja nu. Vi hörs <3. Kramar!

35 kommentarer

 1. Du er vakker❤️

 2. Du er vakker❤️

 3. Du er vakker❤️

 4. Du er vakker❤️

 5. Du er vakker❤️

 6. Guido Maggi

  Congratulations for your amazing outfit !

 7. Guido Maggi

  Congratulations for your amazing outfit !

 8. Guido Maggi

  Congratulations for your amazing outfit !

 9. Guido Maggi

  Congratulations for your amazing outfit !

 10. Guido Maggi

  Congratulations for your amazing outfit !

 11. Men så fin blogg du har!

 12. Men så fin blogg du har!

 13. Men så fin blogg du har!

 14. Men så fin blogg du har!

 15. Men så fin blogg du har!

 16. Så fin outfit! <33

 17. Så fin outfit! <33

 18. Så fin outfit! <33

 19. Så fin outfit! <33

 20. Så fin outfit! <33

 21. Galetttt fin outfit!!!

 22. Galetttt fin outfit!!!

 23. Galetttt fin outfit!!!

 24. Galetttt fin outfit!!!

 25. Galetttt fin outfit!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *