4 saker jag är lycklig för just nu!

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Päls här (klick!), byxor här (klick!) , kashmir här (klick!) , sneakers här (klick!)solglasögon här (klick!) och väska från Rebecca Minkoff

Just nu känner jag mig så glad och jag känner att det är sådana stunder faktiskt jag vill dela med mig av också, när man är tacksam och glad på livet!

Idag skrev jag dugga 1 i Makroekonomin och vet ni vad? Vi fick alla svaren ikväll (det är kryss-svar från a-d svar) och jag klara den, trots att jag var i NYC och Las Vegas veckan innan! Fasen vad det är värt att inte ge upp och bara kämpa i ett sådant läge – jag var rätt trött efter resan, jag hade mycket att ta igen men jag fokusera mycket på skolan och pluggade framför allt väldigt effektivt vilket gjorde att jag tog mig igenom denna! Och jag är så glad för det, det visar att ingenting är omöjligt!

En annan grej jag är taggad på just nu är att jag åker till Göteborg i helgen. Jag ska träffa familj och vänner. Jag har inte varit i Göteborg sedan i somras (tiden flög ju bara iväg) så äntligen ska jag hem och mysa. Blir alltid så glad av att hänga i Göteborg när man inte varit där på länge!

Sen tredje saken är att vi påbörjar flytten nästa vecka till lägenheten, och nästa helg BOR vi i lägenheten?! Det är såååå sjukt. Jag kan liksom inte förstå att det redan är nu vi flyttar. Att jag och min kärlek ska bo tillsammans och dela ett hem, det är ett stort steg i livet och jag är så trygg och glad för detta. Ni ska få kika på lite möbler vi har beställt i veckan hihi.

Och jädrar, jag glömde nästan en sak. Inom närmsta veckorna kommer det ske en ganska stor grej för mig inom bloggandet. Det är egentligen ingenting som påverkar er, men väldigt mycket mig. Jag är så pepp för en förändring, mer om det kommer när allting är klart!

Så trots höstiga mörka dagar så ska det inte få stoppa oss, gör som jag – lista ut några saker ni känner er glada och tacksamma för just nu. Det är ett starkt tips för att peppa igång en själv. Jag valde att publicera mina punkter här och det var allt för ikväll. Puss och kram

11 kommentarer

 1. Jennifer

  Hej! Har sett på flera bilder att du har en väska från YSL ”Kate Tassel” i velvet. Tycker den är så fin och planerar att köpa den! Men är så osäker på materialet då det kan vara känsligt typ som man spiller eller slitningar? Hur upplever du att din har hållt? Hade du rekommenderat att köpa en skinn istället för just materialet skull? Tycker sammet ser så lyxigt ut och fint ut men vill ju att det ska hålla! Hade varit såå tacksam för svar! Kramis

 2. Jennifer

  Hej! Har sett på flera bilder att du har en väska från YSL ”Kate Tassel” i velvet. Tycker den är så fin och planerar att köpa den! Men är så osäker på materialet då det kan vara känsligt typ som man spiller eller slitningar? Hur upplever du att din har hållt? Hade du rekommenderat att köpa en skinn istället för just materialet skull? Tycker sammet ser så lyxigt ut och fint ut men vill ju att det ska hålla! Hade varit såå tacksam för svar! Kramis

 3. Jennifer

  Hej! Har sett på flera bilder att du har en väska från YSL ”Kate Tassel” i velvet. Tycker den är så fin och planerar att köpa den! Men är så osäker på materialet då det kan vara känsligt typ som man spiller eller slitningar? Hur upplever du att din har hållt? Hade du rekommenderat att köpa en skinn istället för just materialet skull? Tycker sammet ser så lyxigt ut och fint ut men vill ju att det ska hålla! Hade varit såå tacksam för svar! Kramis

 4. Jennifer

  Hej! Har sett på flera bilder att du har en väska från YSL ”Kate Tassel” i velvet. Tycker den är så fin och planerar att köpa den! Men är så osäker på materialet då det kan vara känsligt typ som man spiller eller slitningar? Hur upplever du att din har hållt? Hade du rekommenderat att köpa en skinn istället för just materialet skull? Tycker sammet ser så lyxigt ut och fint ut men vill ju att det ska hålla! Hade varit såå tacksam för svar! Kramis

 5. Jennifer

  Hej! Har sett på flera bilder att du har en väska från YSL ”Kate Tassel” i velvet. Tycker den är så fin och planerar att köpa den! Men är så osäker på materialet då det kan vara känsligt typ som man spiller eller slitningar? Hur upplever du att din har hållt? Hade du rekommenderat att köpa en skinn istället för just materialet skull? Tycker sammet ser så lyxigt ut och fint ut men vill ju att det ska hålla! Hade varit såå tacksam för svar! Kramis

 6. Hej Jennifer, SÅ bra att du frågar före du köper den för den väskan är det SÄMSTA köpet jag gjort. Jag har mocka (inte sammet) men mockan är heeelt förstörd, dessutom har tassel:n tappat färgen så jag rekommenderar en i skinn utan tassel. Den är mer lockande i sammet/mocka men det är som att slänga pengarna i sjön efter två år i alla fall med mockan, men antar att sammet också är känslig, i alla fall är tassel:n det. Så bra att veta! Kram <3!!

 7. Hej Jennifer, SÅ bra att du frågar före du köper den för den väskan är det SÄMSTA köpet jag gjort. Jag har mocka (inte sammet) men mockan är heeelt förstörd, dessutom har tassel:n tappat färgen så jag rekommenderar en i skinn utan tassel. Den är mer lockande i sammet/mocka men det är som att slänga pengarna i sjön efter två år i alla fall med mockan, men antar att sammet också är känslig, i alla fall är tassel:n det. Så bra att veta! Kram <3!!

 8. Hej Jennifer, SÅ bra att du frågar före du köper den för den väskan är det SÄMSTA köpet jag gjort. Jag har mocka (inte sammet) men mockan är heeelt förstörd, dessutom har tassel:n tappat färgen så jag rekommenderar en i skinn utan tassel. Den är mer lockande i sammet/mocka men det är som att slänga pengarna i sjön efter två år i alla fall med mockan, men antar att sammet också är känslig, i alla fall är tassel:n det. Så bra att veta! Kram <3!!

 9. Hej Jennifer, SÅ bra att du frågar före du köper den för den väskan är det SÄMSTA köpet jag gjort. Jag har mocka (inte sammet) men mockan är heeelt förstörd, dessutom har tassel:n tappat färgen så jag rekommenderar en i skinn utan tassel. Den är mer lockande i sammet/mocka men det är som att slänga pengarna i sjön efter två år i alla fall med mockan, men antar att sammet också är känslig, i alla fall är tassel:n det. Så bra att veta! Kram <3!!

 10. Hej Jennifer, SÅ bra att du frågar före du köper den för den väskan är det SÄMSTA köpet jag gjort. Jag har mocka (inte sammet) men mockan är heeelt förstörd, dessutom har tassel:n tappat färgen så jag rekommenderar en i skinn utan tassel. Den är mer lockande i sammet/mocka men det är som att slänga pengarna i sjön efter två år i alla fall med mockan, men antar att sammet också är känslig, i alla fall är tassel:n det. Så bra att veta! Kram <3!!

 11. Hej finis! Har letat överallt efter celine halsbandet du har på dig men hittar ingenstans, vart köpte du ditt och har du någon aning om vart man kan köpa det? 😊
  Kraam

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *