Hem ljuva hem!

Kavaj från 2ND Day, t-shirt från Zadig & Voltaire, örhängen från Jane Koenig, halsband från Céline och mobilskal från Printworks

Men heeej bloggen! Nu har jag precis kommit hem till Göteborg och alltså åh vad jag har saknat min kära hemstad. Det känns verkligen så skönt att vara hemma igen, jag har ju varit hemma sedan i somras och detta var ju mitt hem fram tills för två år sedan bara. Här är tack o lov allt som vanligt, pappa hämtade mig på centralen, vi åkte och handlade och nu sitter vi i köket och snackar. Precis en sådan fredag jag vill ha ikväll. Vi ska se idol sen, vi hejar såklart på Sebastian <3!!!

Nu sprängs mitt huvud att huvudvärk, tror det är Black Friday hetsen-symtomet haha, någon som känner detsamma? Nä, det var inte mycket jag hade att bidra med idag men ville ändå kika in o säga hej.

Btw om ni är avundsjuka på min bränna så busade jag mig imorse med den bästa bus:en jag äger, St Tropex express 1 hour tan, ni hittar den här (klick!) adlink. Jagv har haft den klassiska i flera år men nu använder jag expressen direkt efter jag duschat. GRYM är den!

Det var allt för mig. Trevlig fredagskväll <3 Kramar

35 kommentarer

 1. Super fint 😉❤

 2. Super fint 😉❤

 3. Super fint 😉❤

 4. Super fint 😉❤

 5. Super fint 😉❤

 6. du är så himla fiiiin!!

 7. du är så himla fiiiin!!

 8. du är så himla fiiiin!!

 9. du är så himla fiiiin!!

 10. du är så himla fiiiin!!

 11. Såå snyggt mobilskal!

 12. Såå snyggt mobilskal!

 13. Såå snyggt mobilskal!

 14. Såå snyggt mobilskal!

 15. Såå snyggt mobilskal!

 16. Ditt skal 🤩

 17. Ditt skal 🤩

 18. Ditt skal 🤩

 19. Ditt skal 🤩

 20. Ditt skal 🤩

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *