Första möblerna beställda!

– Inlägget innehåller reklam & reklamlänkar –

Nästa helg flyttar vi ju in i lägenheten och vi hade såklart redan klickat hem en del saker till lägenheten. Jag känner att vi börjat hitta våran stil lite mer nu och lyckas mötas med allting. Det första vi beställde hem var en soffa, vi spanade en del hos olika företag i olika modeller och tyg. Först var vi inne på en soffa i ljus linne, men sen kom vi överens om att vi ville ha en mörkare soffa. Jag kikade runt mycket på bloggar och även utgick från inredningen vi har, framför allt i våra nya lägenhet på Mallis. Där har vi en grå sammetssoffa med vitlaserat golv och glasbord med en grå matta under vilket jag tycker det väldigt snyggt. När jag googlade runt såg jag även att Petra hade denna kombination (bilden till vänster).

Soffa här (klick!)

Så vi bestämde oss för en grå sammetssoffa! Vi var inne på The Sofa Company:s showroom på Roslagsgatan i Stockholm och såg denna bedårande soffa, nu har jag tyvärr ingen bild när den står miljö men det kommer när vi flyttar in i lägenheten! Visst är den snygg? Vi beställde även denna (här klick!) tillhörande fotpall till, det kändes a och o när vi skulle köpa soffa eftersom man vill kunna ligga raklång i soffan med täcke, vi är ju sådana myspellar!

Måste även tipsa om The Sofa Company:s grymma Black weekend erbjudande, de har upp till 50% nu i helgen! Kika in här (klick!).

Stolar här (klick!) – 20% off under Black Weekend helgen!

Ett annat val vi stod och gjorde länge är stolar till matbordet. Hur kan det vara så svårt att beställa stolar tänker man, men det var det. Det var dock under en brunch hos några vänner som vi övervägde att beställa dessa eftersom de hade inrett dem så snyggt! Modellen kanske ni känner igen eftersom det är en klassisker – ”No14 Thonet”. Vi har inte beställt ett matbord ännu, det skulle jag säga är topp 1 svåraste valet just nu…. Men vi tänker ett mörkare bord i alla fall.

Spegel här (klick!) – 20% off under Black Weekend helgen!

Den här spegeln var ett enkelt och självklart val. Jag har ju denna fast i mindre storlek i min lägenhet just nu och älskar den. Den gör rummet större och är även väldigt clean! Vi beställde den stora storleken och kommer ha den i hallen som det ser ut nu. Bilden till vänster är från Joannas lägenhet, hon är så duktig och älskar verkligen hennes hem. I hörnet ser ni även Thonet stolarna skymta.

On my mind…

Lampa (30% off) här (klick!) // Lakan (37% off) här (klick!) // Bestick (25% off) här (klick!) // Vinglas 2-pack (20% off) här (klick!) // Kudde svart (15% off) här (klick!) // Kudde grå här (klick) // Kopp med fat (30% off) här (klick!) // Ljusstake (27% off) här (klick!) // Pläd här (klick!) // Ljus här (klick) // Stol (20% off) här (klick!)

Kikade runt lite Royal Design som också har grymma erbjudande i helgen, hittade lite smått och gott ovan. T.ex. 20% på Gubi och By Rydens. När jag gjorde detta collage insåg jag att jag fortfarande väldigt svag för ljusrosa och grått, hehe, men en rosa möbel kommer inte innanför dörren om Teo får bestämma haha. Men zebra kuddarna älskar jag, speciellt den gråa!

7 kommentarer

  1. ÄLSKAR soffan!😍

  2. ÄLSKAR soffan!😍

  3. ÄLSKAR soffan!😍

  4. ÄLSKAR soffan!😍

  5. ÄLSKAR soffan!😍

  6. Ljusstaken 🤩⭐️

  7. Såååå mycket snyggt !!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *