Min helg i Göteborg!

– Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar –


I fredags efter min lektion tog jag tåget till Göteborg, till mina kära hemstad och hem <3! Som jag saknat Göteborg och vårt hus! Senast var i somras och då var huset överhettat pga den hysteriska värmen som samlades på övervåningen eftersom det vi har stora fönster till höger i rummet.

I alla fall, fredagen spenderades i TV-soffan med mamma och pappa, pappa gjorde koreansk middag och senare tittade vi på Idol, hur mycket älskar man inte Idol fredagar?


På lördagen åt jag frukost hemma i lugn och ro, sen åkte jag, mamma och pappa in till stan. Stan på lördagar är så otroligt mysigt, eller hur? Vi åt på Arkadens nyöppnade restaurang Löfqvist och vi. Restaurangen ligger på övervåningen av Arkaden och är helt nyöppnad, älskar när det händer saker i Göteborg! Kan verkligen tipsa om att köra en Köttbulle-lunch här!

Jag åt deras köttbullar, mamma chevrésallad och pappa åt en ”liten” schnitzel, det var nog den största jag sett men också så god! Jag smakade på alla rätter men köttbullarna blev mina absoluta favoriter!!

Vi tog en kort tur på stan och sen flög bara tiden iväg. Vi åkte hem och jag började fixa i ordning mig.

På kvällen var det nämligen dags för lite drinkar med vänner! Jag åkte hem till min kompis Paola och fick se hennes nya lägenhet, så mysig och personlig som man fick så mycket inspiration från!

Sen gick vi in till stan och tog lite drinkar på The Parlour!

Jag hade på mig t-shirt från Balenciaga (hittar tyvärr inte denna slim fit men oversize modell hittar ni här (klick!) , mina favorit-party byxor från Loavies här (klick!) och nya leopard klackar från River Island här (klick!).

Efter drinkar där gick vi upp mot Götaplatsen och åt middag på Mr.P, en favorit sedan gammalt i Göteborg ;-). Vi beställde in smårätter eftersom det är deras koncept, så gott!!!

Jag och Paola <3. Efter middagen gick vi ut en sväng på stan, det är så galet mycket roligare ute i Göteborg än Stockholm alltså, sorry to say it men true!

På söndagen var man inte riktigt lika stark, dessutom var det frost ute så jag höll mig inne. Dock en sådan fin dag! Jag började titta på filmen Wonder, har dock halva kvar att se men den var verkligen så fin och måste se klart den ikväll, starkt tips till er!

En bild från vårt vardagsrum. Mamma är ju helt galen i inredning och måste säga att hon är galet duktig också, när vi varit ute och rest genom åren så brukar hon alltid lasta resväskan med souvenirer som hon portionerar och blandar med inredningen, tycker det blir väldigt personligt och snyggt. När jag var mindre tyckte jag alltid att mamma inredde så konstigt, varför kunde vi inte bara ha det som alla andra tänkte jag, men nu inser jag att det faktiskt är väldigt fint där hemma haha!

På söndagen lagade pappa hemmagjorda köttbullar med potatismos till oss, det är ju min favvo-rätt och sen somnade vi tidigt!


Eftersom jag inte har någon skola igår och idag så passade jag på att stanna i Göteborg till måndag. Jag åkte in till stan vid lunch och mötte upp Nina på NK och åt lunch! Vi har känt varandra hela livet och växt upp tillsammans så vi hade en del att ta ikapp, väldigt mysigt <3

Sen gick jag till Two Angels, en av mina favvo-butiker i Göteborg! De säljer kläder från en massvis med olika märken, både välkända märken och många mindre välkända märken som man inte har hört talas om förut vilket jag älskar! Nu ska ni få kika på vad jag fick med mig hem ifrån butiken….

First out är dessa brallor och skor, byxorna är det skönaste jag haft på mig och är från märket Five Units. Skorna är ett måste i vinter. För oss som bor i Stockholm vet hur trendigt det är med boots/kängor här, dessa är från Gestuz!

Finns inte plaggen jag visar upp på hemsidan kan ni maila dem eller kika in i butiken om ni bor i Göteborg!


Sen har jag kikat in dessa Dr Martens i glitter, GALET balla! Jag valde mellan dessa och de ovan från Gestuz så tog safe card och köra på de svarta!

OKEJ, denna outfit dör jag för. Toppen är helt sjuuuuk på, blev helt kär i den!!! Den är helt nyinkommen och från märket Karmamia Copenhagen, så mjuk och sitter som ett smäck! Till detta matchade jag med Gestuz bootsen i röd lack, ur balla även i den färgen! Byxorna är från Twist & Tango och dem hittar ni här (klick!)!

Sen gick jag vidare till Twist & Tango och kikade in deras nyheter, så otroligt mycket fina mönster att man blir galen. Jag har redan valt ut lite favoriter jag ska bära i vinter! Men kommer shoppa dem i butiken i Stockholm istället, hade redan för mycket packning att bära med mig!

Sist men inte minst hade jag en inbokad tid på Salong Qui i Vasastan!

Här tog Sylvia hand om mig, den varmaste och gulligaste människan jag träffat på länge. Hon jobbar salongens behandlingar inom botox, fillers, PRP behandlingar och mesoterapi. Vad jag gjorde kommer jag berätta mer om i ett enskilt blogginlägg, spännande va!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *