Minusgrader, hur klär man sig?

– Inlägget innehåller reklamlänkar –


Jacka från Hollies, tröja här (klick!), byxor här (klick!), boots från Gestuz via Two Angels, mössa från Fendi och solglasögon här (klick!)


Nu har det ju blivit så otroooooligt kallt ute och man är ovan hur man ska klä sig varmt samtidigt som man vill känna sig snygg, håller ni inte med? Det jag har lärt mig senaste vintrarna här i Stockholm är att alltid utgå från att öronen, händerna och fötterna är varma. Det är inte lika svårt att hitta snygga vantar och mössor som det är att klä fötterna varmt och snyggt. Dessa boots införskaffade jag ju mig igår och hittade lite fler alternativ nedan, både varma varianter och SUPER-varma (typ Moon Bootsen)! Hoppas ni gillar tipsen. Kramar!


1. Valentino här (klick!) // 2. Inuikii här (klick!) // 3. Zara här (klick!) // 4. Bottega Veneta här (klick!) // 5. Twist & Tango här (klick!) // 6. Moon Boot här (klick!)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *