Morgonträning och nya träningskläder!


Set från Workout Empire

Imorse hade @moamattsson lyckats övertala mig att följa med på ett spinningpass kl 06.45, och ja ni läste rätt. Det måste varit ett år sedan sist jag var uppe och tränade så tidigt. MEN nu när jag kommit in i träningsrutiner så är det ändå jädrigt kul när man väl är där och väldigt skön känsla. Har man bestämt med någon innan så är det så mycket lättare att komma upp på morgonen, man vill ju inte svika sina vänner liksom.

För övrigt vill jag slå ett slag för mina nya kläder, de är sprillans nya från det svenska märket Workout Empire. Beställde från deras senaste kollektion ”Regalia Flow” som är sömlösa träningsplagg, väldigt sköna och sjukt stretchy!

Just nu är vi mitt i flytt så tänkte visa er de nyslipade golvet och målade väggarna, det blev SÅ fint. Längtar tills helgen när vi ska sova vår första natt i nya lägenheten. KRAM!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *