Black fake fur

– Inlägget innehåller reklamlänkar –
Fake fur på 40% off nu här (klick!) // topp från Two Angels // tröja från American Vintage // byxor här (klick!) // boots från Moon Boots // väska från Saint Laurent // örhängen från Sophie by Sophie

SNÖÖÖÖ! Hur glad och pigg blir man inte av liteee snön i vårt kära land? Det känns så mycket gladare och ljusare ute! Denna vecka är sista veckan i skolan, det känns dock redan som jag tagit jullov eftersom vår redovisning och tenta är i januari så det är lite svårt att hålla koncentrationen uppe hehe.

På tal om min outfit ovan MÅSTE jag tipsa om min päls som är på 40% just nu, jag har bott i den nu under vintern och älskar den!! Jag bär storlek XS för er som undrar!

Time to get back to schooool. Hörs sen <3 Puss o kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *