Outfit from MarbellaTopp från Gina Tricot, kjol från Stine Goya via Meandmet.se, sneakers från Louis Vuitton, solglasögon från Chimi och väska från Valentino via MyDressCode.com

Holaaaa från Spanien! Hur mår ni? Här kommer första outfiten från Marbella, är ni inte lite chockade över hur lättklädd jag är?? Vi har fått sådant PANG-väder!!! Vi började dagen med en power walk längs havet, sen gick vi och försökte få oss en liten tan vid poolen! Vid lunch gick vi till San Pedro och åt lite lurre i solen, det var såååå galet skönt i solen! I eftermiddag hängde vi i Puerto Banus och kikade i affärer. Jag har hittat mitt framtida väsk-köp! På tal om väskor så har en tjejkompis Christina till mig startat ett företag där man kan hyra märkesväskor, jag lånade denna fina från Valentino nu under denna resa, så bra för tillfällen som bal, bröllop osv! Också bra tillfälle att känna på och testa olika modeller, jag blev faktiskt lite sugen på denna lilla men i svart… decisions, decisions… haha!

Nu ska vi fixa oss inför middagen ikväll! Vi hörs<3!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *