Bilder från Marbella

Här kommer ett gäng bilder från våra dagar här i SOLIGA Marbella!! Vi har haft sådan tur med vädret, helt galet! På dagarna har det verkligen varit varmt och skönt när solen legat på! Jag tyckte bilden ovan påminde lite om bilder man brukar se från typ LA eller Miami, exotiskt deluxe.

Första kvällen åt vi på ett GRYM pasta-restaurang som heter Pasta Y Basta. Jag åt carpaccio till förrätt och bolognese till huvudrätt, helt magiska rätter. Deras tryffel risotto var också helt sjuk!

Varje morgon har vi promenerat längs havet, älskar verkligen att vara nära havet, man mår så bra av det.

Sen har vi ett litet gym i lägenhetens-komplexet så hit stack vi efteråt och tränade imorse.

Teo är ju lite av en golf-fantast så idag så tog vi en spontan-tur till Los Naranjos, en känd golfklubb här i Marbella, och sog lite på driving range. Jag spelade golf hela min uppväxt men har inte spelat på minst 5 år. Jag var därför lite nervös men det gick ändå bra, svingen satt ;).

Den ULTIMATA golfoutfiten också, eller vad säger ni? Hahaha, skämdes faktiskt lite när vi stod och slog men vafasen! Tur att jag inte spelade som vääärldens amatör då, jag äger ju inga golfkläder längre och hade inte heller med mig något passande till Spanien, hade inte förberett mig på golf.

Vi åt även lite lunch på golfklubben, väldigt trevligt o gottigt.

Häromdagen var vi inne i Puerto Banus och kikade runt. Jag hittade dessa solglasögon som jag blev helt frälst i, dock låg dem lite över förväntat pris eller vad Guccis glajjor vanligtvis ligger på, 719 euro för dessa, hejdååå!

Vi har även haft helt fantastiska kvällar med eldande solnedgångar, varje kväll ser det ut såhär från altanen. SÅ fint!

Toppen ovan är från märket Neo Noir och finns på rea nu på Two Angels!

Vi var även förbi en sväng på Mosh Fun Kitchen, en restaurang som blir typ till en nattklubb. Vi var bara och tog några drinkar och jag kände mig ganska ned-klädd tillskillnad från de andra gästerna med bokstavligt paljettklänningar och pumps. Men riktigt nice ställe och vi pratade om att gå hit och äta middag med Teos kompisar sista kvällen.

Såhär fint är det utanför altanen, och idag låg vi och solade här nere vid poolen hela förmiddagen, så skönt.

Okej – ingen av oss hade någon aning om att det skulle vara sådant pang-väder så jag har med mig liteeee fel kläder. Eller ”bara” två bikinis, det är SJUKT lite för att vara mig till sådana här resor, brukar annars typ packa ned 10-15 stycken. Denna ovan är sprillans ny från By Malina, visst är den söt?

Imorgon (eller redan idag pga efter tolv-slaget) är det julafton så nu ska jag sova. Jag kikar in imorgon med outfit-bilder om inte något kommer emellan. Kramar på er <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *