Merry Christmas from Spain!!

Klänning från By Malina och skor från Valentino

God jul hjärtan <3! Vi firade här i Marbella igår med Teos familj och lite vänner till dem. Det är första julen jag firar utan min familj vilket såklart känns annorlunda. Min familj har dock nästan alltid firat ensamma utomlands så är van att man skapar sin egna jul utefter förutsättningarna vilket jag absolut inte har några problem med, tycker snarare det är skönt! Så ena julafton har aldrig varit den andra lik riktigt, mer än våra små traditioner vi lagt in själva.

Vi hade i alla fall en heldag här igår, jättemysigt och trevligt med julmat, snaps och rödvin! Jag bar en klänning från By Malina som var helt perfekt att ha på julafton! Den hade funkat lika bra i Sverige med strumpbyxor till, uppklädd men ändå diskret, den finns även i långklänning och fler färger.

Idag var Teo iväg och spelade golf med lite killkompisar så jag hängde med hans familj, vi åkte iväg till Sotogrande och åt lunch och myste. Nu ska vi ta ett bad sen iväg och äta middag allihopa! Vi hörs <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *