Mallorca!

– Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar –

I torsdags morgon kom vi hit till Mallorca! Vädret både på Mallis och här har varit otroligt växlande, när solen är uppe är det jättefint och varmt men när det är molnigt blir det kallt! Såhär går man klädd när det varit molnigt, typiskt sensommar outfit! Kashmir från Indiska och byxor från Twist & tango!

Alltså hur fin är inte denna väska från Valentino?? Jag har som sagt lånat den av min kompis företag Mydresscode.se där man kan hyra sina väskor vilket är ett väldigt smart och hållbart sätt att testa på olika modeller. Jag blev lite smått besatt av denna så det kan vara så att det blev att jag klickade hem en egen idag…. Ska visa er, blev i en annan färg och storlek.

Som sagt har ju vädret varit väldigt växlade, vi har både fått moln och sol, här sprang vi upp på terassen och skulle tana, tills vi insåg att solen gick i moln och det blev på tok för kallt efter 5 minuter, gjorde mig ett försök att fota lite bikini-bilder men blev inte så fint med molnen bakom haha…

Sen har vi haft lite mini-jul här med familjen. Det var ju första året jag firade utan min kära familj så vi hade lite julklappsutdelning bara vi!

Jag blev överlycklig när jag öppnade paketet från mamma och pappa. Som jag suktat efter denna väska från Goyard flera år verkligen. Mamma köpte sin för några år sedan och jag har lånat den jättemycket, men aldrig införskaffat mig någon själv, det är ju inte lätt att få ihop ekonomin när man varit student. Men nu blev den i alla fall min! Dock blev det en storlek för stor tror jag, beställde GM men ska nog byta den till PM, lite bökigt eftersom den bara går att köpa utomlands på vissa utvalda butiker…

Efter julklappsutdelningen gick vi åt och middag på Canela!

Jag har typ bott i denna kavaj från 2nd Day senaste månaden. men den är helt perfekt!

Här snackar vi matupplevelse, alltså så otroligt GOTT – vi åt och delade på smårätter, mmm.

Imorse promenerade jag och Teo hela 8 kilometer. Mamma och pappa har hittat en ny sträcka som man går precis vid havet, det stod massa fiskare och fiskade (så mysigt) och solen stekte på rejält!

Mallorcas hav är verkligen helt MAGISKT! Det är inte många ställen i världen som har den här krispiga färg, liksom lite turkost/grönt.

Idag låg vi på terassen och solade, jag fick även ett sista-sek jobb som publiceras snart så jag satt inne och jobbade medan killarna solade. Ikväll blir det mysmiddag eftersom gårkvällen blev ganska sen, vi var uppe till 02 och sjöng karaoke hela familjen med lite vänner, haha! Så kul. Vi hörs <3 Kramar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *