Summering 2018


Kärkek: Det absout bästa med detta år är att vi hittade varandra och blev tillsammans. Eller egentligen hittade vi varandra slutet av 2017 men det vet ingen och framför allt inte bloggen haha! Detta år har varit det bästa året i hela mitt liv kärleksmässigt, vi blev tillsammans och nu i slutet av året flyttade vi ihop och har skapat vårt eget hem!

Familj: Precis som andra år har jag rest med familjen mycket och vi har umgåtts som tidigare. Enda skillnaden är att jag fått en till familj nämligen Teos familj som jag även träffat otroligt mycket och lärt känna. Vi har rest ihop och spenderade flera sommarkvällar tillsammans <3

Vänner: Jag har många av mina bästa kompisar i Stockholm vilket jag är så glad och tacksam för. Dock har jag även några guldbitar kvar i Göteborg och även utomlands. Detta år har jag umgåtts närmare med mina bästa kompisar och bortprioriterat de där träffarna som tar energi men framför allt tid från mig. I våras bråkade jag dock mycket med en av mina bästa vänner och det är enda och första gången jag bråkar med en så nära vän, idag är vi tillbaka som bästa kompisar och jag så glad för det. Det var ingen rolig historia.

Blogg/instagram: Här känner jag tyvärr inte att jag levererat som tänkt detta år eller 2017 var året jag ökade snabbt och ”mycket” (för att vara jag) så jag hade väl för höga förväntningar på detta år, det började bra men sen stod både följarantalet stilla men också kreativiteten. Jag vet egentligen inte varför men jag har verkligen haft en dipp inom min blogg och instagram, eller att ta kreativa och nytänkande bilder, jag vet liksom inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra. Min familj säger alltid till mig att alltid vara mig själv och inte jämföra mig med andra men tyvärr är väl det det enda jag gör under dagarna. Jag måste lägga mig platt och säga att det är svårt i dagens instagram-samhälle att hitta sig själv och veta hur man ska producera. Utan filter får man inte likes men ändå är det de som gemene man säger att dem vill ha. Jag vet inte. Jag blir så vilsen. Tror även att skolan tagit över mycket och motivationen har inte varit uppe på topp.

Karriär: Är man inte nästan lite trött på ordet ”karriär”? Jag kan nästan få lite smått ont i magen av att höra det ordet, för vad är egentligen karriär? Är det att lyckas få det där eftertraktade jobbet och tjäna mycket pengar? Jag vet faktiskt inte, men för mig är det viktigast att göra det jag tycker är roligt och då gör man ju oftast det som bäst. Detta året har väl varit det bästa inkomst-mässigt inom mina sociala kanaler vilket jag är tacksam för, en liten kick back efter att ha hobby-bloggat i 5 år.

Hälsa: Och hur har jag mått detta år? Jag varken hurrar eller buar för detta år, jag har hela året typ känt mig lite mellanmjölk. Eller framför allt nu i slutet av året. Jag skulle säga att jag var som allra lyckligast i mars under min bday fest – nykär och så otroligt mycket energi. Här tror och hoppas jag att 2019 är bättre!

Skola: Skolan har rullat på och jag har snart läst klart termin 3 dvs. hälften till en kandidat. Nästan läskigt hur snabbt tiden går… Jag är i alla fall så glad över mina val av kurser jag hittills läst! Nästa termin ska jag plugga Media och Kommunikation 1, någon annan som ska det??

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *