Tenta, ny kurs och ny väska!

HEJ! Jag hade som nyårslöfte att uppdatera bloggen en gång per dag men lyckades ju tydligen inte hålla det, dessutom funkade inte mitt tidsinställda inlägg heller och såg detta imorse.

Idag skrev jag tenta, förhoppningsvis sista momenten nu i Nationalekonomin (håller tummarna för ingen omtenta!). Jag kände mig inte helt färdig- pluggad denna gång men men, jag ordbajsade deluxeeeee så hoppas! Redan imorgon börjar den nya kursen jag ska läsa – Media och Kommunikationsvetenskap 1. Jag är SÅ taggad på den kursen, dessutom hittade jag en kompis i skolan häromdagen så vi kan plugga tillsammans, vart så orolig för att jag ska vara ensam haha.

Jag börjar även den nya kursen med ny väska från Goyard, eller jag fick den i julklapp men var tvungen att byta storleken vilket var väääldigt meckigt då den beställdes från butiken i Paris så det tog lite tid, men väldigt värt väntan så jag fick byta storleken i alla fall. Rekommenderar dock er inte att beställa från butiken då frakten var SVIN dyr, alltså helt SJUKT, och det var väldigt meckigt – mamma var tvungen att skriva på papper o grejer. Goyard har ingen e-handel och inga återförsäljarna och finns bara i utvalda butiker runt om i världen, bland annat Paris och London.

VILKET FALL! Jag är sååå nöjd med väskan och den kommer komma mycket till användning eftersom jag alltid bär runt på min dator och skolböcker. Jag har velat köpa denna i flera år så äntligen! Jag beställde först den stora storleken, alltså GM men den kändes för stor för korta lilla mig, så jag bytte till den lilla PM (finns ingen mellan).

Efter tentan åkte jag och tränade. Jag har inte tränat något denna vecka så jag kände i kroppen hur sugen jag var, älskar verkligen den känslan. Kan verkligen tipsa om att träna efter man skrivit tenta, det blir lite som terapi för huvudet.

Nu ligger jag hemma i sängen, precis ätit lite Kinder (favorit-chokladen) och ska börja fixa mig inför middag med Teo ikväll. Vi bestämde oss för att gå ut och äta, han skrev tenta i tisdags så det blir en liten treat för oss båda. Vi höööörs <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *