Firar tenta & vårt vardagsrum

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Not your hun t-shirt här (klick!)

Efter tentan igår fixade vi ordning oss för middag nere på stab, det blev väldigt spontant men det är väl kanske det som är trevligast när man går ut och äter på vardagar (söndagar)! Jag tycker för övrigt det är så svårt att klä sig nu på vintern men älskar att köra t-shirts med lite roliga tryck och istället locka håret lite, basic men lite coolt.

Ernst glasvas här (klick!), Skultuna ljuslykta här (klick!) & Dixon ljuslykta här (klick!)

Jag har ju inte varit kungen på att visa er inredning osv men som sagt är det ändring på det nu i och med nya lägenheten. Här är lite favoriter som vi hade framme igår, den lilla vasen är ny och Royal Design har just nu kampanj på deras vaser så det har upp till 25% på alla vaser från massa märken så som Skultuna, Klong, House Doctor – ni kan kika in på alla vaser här (klick!)

Soffa här (klick!), kuddar här (klick!) och filt här (klick!) och posters från Fotografiska

Sen vår underbara soffa från Sofacompany som vi är så nöjda med, den är i mörkgrå med mässing-ben och så beställde vi även en tillhörande fotpall. Vi väntar dock fortfarande på mattorna och då ska jag visa er lite bättre bilder på helheten!

Okej tillbaka till kvällen! Vi gick och åt på restaurangen Trattoria Montanari som hade söndagsöppet för första gången. Alltså det slutar aldrig varit 100% här. Vi beställde en förrätt att dela på nämligen skuren Serrano skinka med Mozarella toppat med tryffel, alltså denna var HEEEELT GALEN!! om ni ska hit måste ni äta denna, den är till och med bättre än deras Burrata (den är också 10/10 dock!)

Till huvudrätt tog Teo deras omtalade tryffelpasta som är superduper god och jag tog Pasta Vongole! Som ni ser var den överöst med små musslor och det var lite svårt att få ut allting men den var galet bra också. Jag var inte så sugen på en mäktig och krämig pasta så denna var perfekt med vitvinssås och chili!

Sen testade vi BZZT Podtaxi för första gången, det var sjukt bra och också sjukt billigt!(?), dessutom snällt mot miljön att åka runt o dem. Jag är ju en sucker för Uber men nu ska jag börja Bzzta, så mysigt haha! Vi åkte hem och åt glass till en film i soffan och myste. Jag somnade dock efter 10 minuter hehe! Riktigt mysig söndag blev det tillslut, trots den hemska tentan 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *