Mina naglar

– I samarbete med Aida på Salong Serenity –

Naglar av Aida på Salong Serenity

Denna vecka har jag mina första föreläsningar på nya institutionen, JMK som ligger på Karlavägen, det tar bara 15-20 minuter till jobbet vilket är RENA lyxen och skolan ligger liksom mitt i stan, love it!! Dock är skolan väldigt liten och ganska tråkig, skulle sätta mig o äta lunch någonstans idag men var fullt överallt så gick över till fältan, älskar att fältan finns här haha.

Häromdagen gjorde jag nya naglar hos Aida, visst blev det fräscha? Jag gjorde en nude-färg med lite skimmer i vilket blev väldigt fräscht nu under vintern. Aida är verkligen GRYM och den enda jag vill gå till här i Stockholm. Jag kan nästan skämmas när jag missat att boka tid hos henne och då blir fullbokad direkt. My loss. Senast jag gjorde på ett ställe så blev jag lurad till tårna, det var som att flyga med Ryan Air, massa tillägg lackning, lagning av nagel, glitter osv… Ja, ni hajjar, så var uppmärksamma vilka ni går till och hur de jobbar. Dessutom viktigt med materialet osv men de vet man ju vid detta laget!

Nu ska jag tillbaka till skolan. Vi hörs!! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *