I <3 ÅRE

Jacka, byxor och tröja från J Lindeberg

Första dagen här i Åre är avklarad och jag ger dagen 10/10! Alltså, jag har varit här en gång förut men minns fasen inte mycket från det tillfället (haha tror det var pga det var så kallt så kanske förträngt det?!). Men i alla fall, jag mindes verkligen inte att Åre var sååhäääär mysigt! Är helt kär i denna lilla by, det finns liksom allt! Inte bara bra skidåkning utan även trevlig shopping, bra restauranger, rolig after ski osv osv! Jag älskar redan Åre!

Vi kom ju fram imorse men känns som vi kom igår eftersom vi redan hunnit göra så mycket, idag åkte vi skidor hela dagen, träffade upp en killkompis till mig o Teo, åt god lunch, var på riktigt rolig after ski och sen ikväll har vi bara myst! Teos syster var den första även som anlände och imorgon kommer resten. Nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, imorgon väntar en lång skiddag. Bjuder på dagens ooooutfit från backen! Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *