Bilder från Åre


Även idag ligger jag hemma eftersom jag mådde så dåligt igår så var det nog bäst så, dumt att kriga sig ut och bli värre. Därför har jag lite tid för bloggen och er! Jag kikade igenom min telefon och lyckades gräva fram lite bilder trots att jag legat hemma senaste dagarna!

Vilket fall! Det har varit så otroligt kallt så man behövde kitta upp sig rejält med kläder, ovan har jag på mig funktionsjacka från Colmar och även byxor därifrån. Tycker byxorna är riktigt balla, grå/silver skimmer, sticker ut i backen!

Det har varit lite växlande väder, här hade vi lyxen att få strålande sol mot eftermiddagen. Sen på bilden till höger så var jag bara tvungen att visa hur fina skidorna är från K2 med Rosa Bandet på undersidan!

En annan skid-outfit, jackan är från Duvetica, byxorna är från J Lindeberg, hjälm från POC och googles från Oakley.

Det har blivit en hel del pauser med varma koppar choklad och kaffe, det har verkligen behövs för att hålla värmen uppe!

I helgen åt vi otroligt goda middagar ute här i Åre. Bland annat på Hotell Åregårdens restaurang CAPO!

Sen restaurang BOMBOM som blev allas favorit, grym mat (och drinkar) och riktigt trevlig atmosfär, restaurangen blev nämligen till klubb senare. Kan verkligen rekommendera att gå hit och ni ska till Åre, det är ett måste! Sen under helgen såg vi även Amanda uppträda på The Country Club, hon är så jäkla grym!!

Kallt men vackert! 😉

Nu när jag varit sjuk har jag i princip inte gjort någonting, jag har inte orkat ta upp telefonen som jag annars brukar eller vara social, utan jag har mest legat i sängen. Sen har det verkligen varit upp och ner, ena timmen har jag mått bättre och kunnat äta middag men igår t.ex. så låg jag däckad i sängen. Det suger verkligen att vara sjuk eftersom man blir så ynklig och ledsen. Men ser inte mycket positivt tyvärr haha. Btw, mitt gossiga underställ är från Karitraa.

Avslutar med en happy pic från backen. Vi tar flyget hem ikväll så ska börja packa ihop mina saker nu när jag ändå är hemma och inte har så mycket att göra! Vi hörs med ny energi snart igen!! Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *