Instagram ger mig ångest just nu

Tröja från River Island

Idag har jag ingen skola vilket betyder att jag kan fokusera på jobb och få saker avprickat från listan, dock känner jag mig inte riktigt helt frisk ännu så ligger inne i sängen med datorn idag och försöker bocka av det som behövs. Jag var iväg på lunchen och fotade med Lojjsan innan men märker att jag blir inte nöjd med något och frös som en galning.

Det är så tråkigt att säga detta men jag har senaste veckorna tappat det för instagram. Det värsta är nog faktumet att det alltid varit det roligaste jag vet + att det är mitt jobb så det är svårt att komma in i denna svacka. Jag får tyvärr ångest av att gå in på appen och skrolla, jag kan inte riktigt sätta ord på varför etc. men tror mycket det handlar om att jag jämför mig med andra influencers och känner mig misslyckad, mest när det gäller deras framgång och deras kreativitet i bilder m.m. För jag är verkligen tillfredsställd med mitt liv, det vill jag inte ändra på och trivs verkligen så bra med allting, jag har BÄSTA vännerna i världen och bästa pojkvännen, samt familj. Men jag känner mig som en värdelös, trött, tråkig influencer som ingen bryr sig om, typ så. Jag hoppas att jag hittar tillbaka glöden i instagram snart igen, ville bara berätta hur jag känner för er, det är sällan jag gör det. Sen tror jag det är många som känner igen sig i detta, oavsett om man jobbar med instagram eller inte, så kan man få ångest över appen, eller hur känner ni?

Nu ska jag försöka sova lite, är hur trött som helst. Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *