Twist & Tango’s våriga presslunchJag bar en outfit från Twist & Tango, blus hittar ni här (klick!) & byxorna här (klick!)

tBjussar på lite bilder Rebecka tog idag på Twist & Tango pressevent, alltså det är sällan man har såhär hög kvalitativa bilder på bloggen numera, det känns som de flesta influencers gått över till mobilen så väldigt trevligt med variation!

I alla fall, idag bjöd Twist & Tango in till pressevent och visade upp deras kommande höst/vinter kollektion 2019. Alltså mamma sa till mig när denna kollektion var klar att det är en av de bästa kollektionerna på FLERA FLERA år och jag håller heeeelt klart med. Twist är ju min lilla bebis men denna kollektion har verkligen måååånga klassiska favoriter med en ny style, eller ja, den är lite fräckare än tidigare kollektioner men håller sig samtidigt klassisk, vilket jag älskar! Alla mina mest bekväma kläder och basic plagg är ju från Twist, de erbjuder GRYM kvalité för den minsta marginalen för kunden, vilket är tacksamt! Och till denna kollektion som kommer är hela 40 % av kollektionen gjord i hållbara material!!! HUR grymt? Tänk då att det är ooootroligt svårt att få en kollektion 100 % hållbar eftersom det ska vara trådar, knäppar osv som ska gå under sustainable.

Ojojoj, vad jag tjöötar nu men har mycket positiv energi från lunchen, och påtal om lunchen som serverades så var det gudomlig vegansk sallad från Omayma! Nä. nu ska jag sova. Kram på er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *