Mina födelsedags-dagar

Mitt födelsedagsfirande började redan dagen innan dvs. i onsdags då Vendela hade bjudit med mig på konsert!!! Vi såg Jess Glynne på ”Nalen” som låg på Regeringsgatan mitt i stan. Jag hade ingen aning om att den lokalen existerade men väldigt smidigt var det.


Det är så värdefullt att lyssna på live, man får sådan feeling för varenda låt. Hon har verkligen gjort många riktigt bra låtar typ Rather be, I’ll be there and är vocal till My Love. Riktigt bra present! Ah neeee, alltså TACK Vendela för denna mysiga och roliga kväll!


Dagen därpå vaknade jag upp till Teo’s ljuva stämma och min favoritfrukost. Han gav mig stora röda rosor och vi åt frukost tillsammans. Sen åkte jag iväg till skolan för att ha redovisning.

Min kompis Matilda från Oslo överraskade mig också med rosa rosor och detta fina kort <3 <3 orkar ej!!! och sen kom hon ju även och hälsade på mig över helgen för att fira!! Vem är så fin.


Sen stod även ett paket utanför dörren, jag trodde att det var från något företag men så öppnade man den lilla lådan och så ligger dessa två as söta handdskrivna lappar i med ett linne från Lulumon från @moamattsson. Alla måste förstå att denna människa är så genuint fin person. Vi tränar mycket tillsammans men hon är fasen snäppet vassare än mig, jag är liksom inte den som kör 2 pass om dagen hehe snarare 2 pass i veckan så hon tänkte att detta skulle locka mig att träna lite mer… Hon visste att jag alltid pratat om hennes sådana här linnen. ALLTSÅ TACK <3

Efter skolan åkte jag och mötte upp Teo, William och mamma på Riche. Jag fick välja restaurang och tycker Riche alltid är trevligt och har festlig stämning, speciellt när de närmar sig helg.


Sen är ju deras löjromstoast så jäkla god!!

Senare gick jag och mamma på stan och vi kikade bland annat in Toteme’s nya butik, SJUKT fin! Och sen mötte upp Matilda på Grodan och drack bubbel och tjööötade massa, riktigt trevligt!

Är så himla glad att mamma kom hit endast för min födelsedag och var med mig/oss i ett dygn!!! <3 Love you.


Sen på kvällen var det ut och äta igen. Innan vi åkte iväg till restaurangen så delade vi på bubbel och hade presentutdelning. Jag bar en klänning från Seezona.

Vi hade lyckligtvis fått ett bord bokat på L’avventura, en killkompis till mig som fixade det i sista sek till oss, SÅ TACKSAMT eftersom jag alltid velat äta här…


Och alltså denna restaurang, jag ÄLSKAR DET!!! Så sjukt trevlig atmosfär, GALET god mat och trevlig personal. Jag ger den 10/10.

Eftersom jag hade varit uppe tidigt i skolan var jag supertrött så jag somnade gott. På fredagen var det upp med tuppen och gå på frukost med Soft Goat Cashmere. De har nämligen öppnat ny butik på Humlegårdsgatan tillsammans med By Malina.


Jag hade på mig en polo från Tina Marias kollektion för NAKD, ni hittar den här (klick!). Eftersom kollektionen i princip var utsåld så körde jag på en small men den passade perfekt!!

Det bjöds på yummy frukost och senare åkte jag hem för att börja preppa inför kvällen. Eftersom vi först hade drink här hemma så var det en del att fixa och det blev stressigare än jag trodde, MEN moooore to come i nästa blogginlägg – då skriver jag om festen!

Nu ska jag sova,är heeeeelt slut efter denna helg och imorgon är det fullt ös för tredje månaden på stylist-utbildningen. Jag längtar efter varje måndag eftersom jag tycker det är så intressant + redan lärt känna massa härliga människor. Vi hörs <3 KRAM!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *