White on white & hållbarhets-tänk!

– Inlägget innehåller reklamlänkar –


Jacka här (klick!) & byxor här (klick!)

Hej hjärtan! Idag är det måndag = NK:s stylistutbildningen i Rosenrummet! Jag älskar att kursen är lagd på måndagar, dels för att jag inte har några obligatoriska kurser i skolan men också för att det är så skönt att starta veckan produktivt, på måndagar har jag alltid mycket energi och håller öronen mycket mer öppna än andra dagar. Jag är liksom peppad för ny vecka och vill starta den så bra som möjligt.

Idag pratar vi hållbarhet i kursen, det är tredje måndagen dvs. halvvägs in i kursen och jag har redan bara på förmiddagen känt att jag lärt mig så otroligt viktig kunskap, alla vet att vi måste bli mer medvetna och jobba med de sociala, ekonomiska och miljömässiga faktorerna men kanske inte alltid hur och på ett roligt sätt. Så det gick vi igenom idag, öka livscykeln hos plaggen. Och på tal om detta är jag därför så glad för att jag har förlängt mitt avtal med Tradera denna vår, more to come!

Nu ska jag äta upp sista salladen och sen kila tillbaka till NK. Vi hörs senare <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *