Min 24 årsfest! #GERTRUDE24

– Inlägget innehåller reklamlänkar –


I fredags hade jag min 24 årsfest, jag äälskar ju att hålla i fester som ni vet vid detta lag och ni vet att jag älskar att fylla år haha! Så här kommer årets upplaga av min födelsedagsfest!

Vi började i alla fall med en fördrink hemma hos oss i lägenheten, vi bjöd på lite mat och dricka, bland annat dessa urtrevliga rosa shots från Tequila Rose toppade med vispgrädde och jordgubbar. ÄLSKAR dessa, de smakar typ jordgubb-milkshake 😉

Sen är det givetvis viktigt att alltid servera alkoholfritt för den som vill ha. Vi bjöd på Richard Juhlins alkoholfria bubbel för att hålla det festligt, kan bli så otroligt tråkigt att servera vatten när det väl är kalas.


Som ni sett hade vi pimpat lägenheten med lite rosa dekorationer, bland annat denna rosa fransgardin.


Sedan bjöd vi på pizza-slides som vi beställde precis innan gästerna kom. Jättevärt att köra Foodora i sådant här läge när man har ont om tid att fixa och trixa inför drinken och få dem levererade hem till dörren.

Även dessa serverade vi på fat från Mateus som passade som klippt och skuret för pizza, dessa hittar ni här (klick!) och är från Mateus senaste collaboration med Sam Baron/Yatzer.


Som ni ser pimpade vi massa med rosa – blommor, ballonger osv osv… och bjöd på cava från Privat!


Nemen asså titta var girly och trevligt! Teo kanske var lite lagom nöjd med färgkoden men men 😉 min bday!

Vi serverade dem på dessa uuuunderbara fat från Mateus. De är verkligen perfekta fat att ha hemma, passar att servera på allt, till och med shots haha. Ni hittar faten här (klick!) – finns i ett flertal färger.


Jag hade på min en klänning från Revolve här (klick!) och favorit klackarna från Steve Madden!


Efter bubbel, rosa shots och pizza så tog vi taxi bort till Mister French där festen satte igång på riktigt. Jag har aldrig varit där förut (eller ja, på dagsfest) men asså VILKET STÄLLE!!!!


vi har 23 personer och åt trerätters och drack massa bubbel, men gänget kunde inte sitta stilla och ville hellre dansa haha, faseeeeeeen vad jag älskar mina vänner och för att vi är så festliga!! Love you guys!


Ballongerna fick följa med i taxin och fick stå stabilt bakom min stol, älskar ballonger!!

Nemen vi hade så roligt på Mister French och jag tog knappt några bilder, eller inte efter middagen i alla fall. Vi dansade och dansade, det är RIKTIGT sällan man har sådana här festliga middagar men det kan man ha på Mister French och det var EXAKT det jag ville ha på min födelsedag. Så tack Mister French!

Nemen älskar denna klänning och Revolve har så mycket fina klänningar, också kul att det är mycket märken man inte känner till.


När Mister French stängde vid 01 så åkte hela tjejgänget till Bergmans där vi hade ett bord, det är faktiskt underskattat att hålla ihop ett gäng och vi dansade vidare här. Denna bild är typ tagen 02.30 för jag insåg att jag ville ha någon bild från Bergsmans till mitt blogginlägg hahaha, skadad bloggerska :-).


Och inte prata om denna som är tagen vid typ 03 haha.

Sen tog vi oss en sväng till Spybar men bara den kön och vakterna gör ju en opeppad tyvärr så lika snabbt jag var där inne åkte jag hem och somnade gott.


och dessa fina presenter vaknade jag upp till på lördag morgon + mer fint. Väldigt lyxigt och inte bakfylle-ångest på mig hörni! Linnet är heeeeelt fantastiskt, det är från Sandro, älskar det märket men har på tok för lite plagg därifrån.

<3 TUSEN TACK ALLA INBLANDADE FÖR DENNA HELT FANTASTISKT ROLIGA BDAY FEST <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *