Nya favoritbyxor!

– Inlägget innehåller reklamlänkar .

Tröja från Chiquelle (tyvärr gammal), byxor här (klick!), solglasögon här (klick!), örhäöngen från Chanel, sneakers från Balenciaga och väska från Goyard

Måndag = stylustutbildning! Idag pratar vi färganalys och nu på eftermiddagen kommer en make up artist från TV4 och hälsar på. Så spännande och jädrar vad jag lär mig mycket hittills i denna kurs, mer info om det kommer!!

Måste för övrigt tipsa på dessa nya skinntights, köpte dem på NK men dem finns ju online så la in en länk, då kan ni studenter använda studentrabatter också ;). De är iaf de skönaste byxorna jag någonsin haft på mig i detta material och de sitter som ett smäck. Bor redan i dem så kan med handen på hjärtat tipsa om dem, ett par skinnbyxor ingår för mig i min basgarderob. Helt fast i dem nu och undrar vad jag skulle göra utan dem. Det är så otroligt svårt att hitta byxor så här har ni ett grymt tips.

Har precis ätit lunch och vi börjar nu igen, så måste springa. Vi hörs <3.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *