Jeansprovnning, AW:s och vänner!

– Inlägget innerhåller reklam och reklamlänkar –

Bjussar på min helg i bilder i detta inlägg! Helgen var suuperintensiv när jag tänker tillbaka men den kändes absolut inte det eftersom jag njöt varje sekund, av alla människor jag träffade, all god mat (och dryck) och var väldigt spontan måste jag säga.

På fredagen hade jag tenta och därefter möten, sen mötte jag upp lite vänner på Ling Long för en AW. Riktigt bra AW ställe! Sen hade Mono (Nosh & Chows klubb på övervåning) bjudit in till AW så vi gick dit efteråt. Kändes lite knäppt att vara där så tidigt men såååå gött eftersom det kändes som man var ute fast man kom hem till middagstid. Jag och Teo käkade Foodora och sen däckade vi tidigt.

Kavajen ovan är från 2ND DAY, dock förra året…

På lördagmorgon körde jag ett träningpass på gymmet. Får så mycket frågor om hur jag tränar men har typ inga tips pga tränar mycket pass och typ bara bandet… booring I know men ah det är mitt svar på den frågan.

Har för övrigt blivit helt besatt av Celsius nya smak Persika, och nästa vecka drar jag och @moamattsson + ett 70-tals andra influencers på en resa med dem!! Ska bli så skönt o kul att komma iväg.

Vill även slå ett slag för att köpa en ordentlig vattenflaska som man använder till varje träningspass iställer för att köpa nya, så mycket mer värt och hållbart att köra på en och samma vattenflaska. Den ligger alltid i träningsväskan och tycker alla ska införskaffa sig en sådan! Btw, vad tycks om min nya träningsväska från Kendell och Kylies samarbete med Deichmann, love it.


Efter träningen mötte vi upp Teos familj hemma hos oss och fikade lite, sen tog vi en fika nere på Djurgården, det var strålande sol och så mycket folk ute på stan.


Jag bar kläder efter väder, dvs väldigt vårigt! Jackan hittar ni här (klick!), cashmere från H&M, jeans från M.I.H (via meandmet.com), skor från DinSko (gör ett samarbete med dem nu, så kommer en rabattkod på 20% off på insta i veckan för er som är sugna) och solglasögon här (klick!)

Sen åkte Teo hem och hans familj skulle iväg men jag fick inte nog av vädret och Stockholm denna lördag så jag stannade kvar på stan och mötte upp Vendela och Filippa. Vi gick först till KMK längs Strandvägen och satte oss ute på piren och solade. Sen mot eftermiddag blev det lite kallt så vi gick till Diplomat och tog några glas där. Väldigt trevligt.

Och just det på lördagen testade jag även massa byxor på NK. Jag måste verkligen införskaffa mig mer byxor som sitter bra och som jag älskar. Jag har bara några få sådana så jag bestämde mig för en liten tur här.

Det var då jag hittade dessa skinnleggins från Samsoe Samsoe här (klick!) som är det bästa jag har just nu. Det är 10/10 och värt varenda krona eftersom jag kommer trivas så bra i dessa. Btw, de töjer sig minst en storlek så gå ner en storlek, jag har XXS.

Tanken var egentligen att jag skulle köpa nya denim nu till våren och jag testade typ igenom hela NK:s sortiment, alla olika märken.

Jag har nämligen fått en heeeelt ny inblick i det här med shopping och till min garderob nu när jag fått stylistutbildningen på NK, jag trodde dels jag hade en basgarderob men också hade ingen koll på vad för jeans som faktiskt passar in kropp. Det jag fick lära mig är att man kan antingen ha en ”rundad höft” eller ”rak höft”, det är just därför alla kroppstyper inte kan ha alla jeans.

Jag har en så kallad rundad höft vilket gör att min midja sitter ganska högt upp = jag måste ha höga jeans och oftast hittar man ett specifikt märke som skapar formler efter ens egna. Så efter 20 tals olika jeans prövningar hit och dit så hittade jag ett märke som heter Mother från USA, de gjorde jeans med mycket stretch och höga i midjan. Jag tror att efter detta kommer alla mina denim jag införskaffar mig vara där ifrån haha. Iaf eller flertal. Kommer även skriva mer om detta eftersom det är så otroligt intressant.

Tyvärr köpte jag inte dessa eftersom jag inte gillade slitningarna på knäna (som ej syns här) men de skulle få påfyllning och då kunde jag även lägga upp dem på plats vilket är skönt.

Kompishänget fortsatte. Mot lördagkvällen gick jag direkt till Ebba som hade lagat tre-rätters hemma hos henne till oss. Alltså hur lyxigt att bli serverad detta? och jäädrar va gott o trevligt vi hade. Vi satt och pratade tills midnatt, sen bestämde vi oss för att gå till Mono spontant och rundan fortsatte till Spybar, jag var hemma 04.30 :D. Kände dock att jag var värd det efter tentan.


Och yaaas, det blev ganska sent men ändå mådde jag bra på söndagen. Vid 12 – tiden var jag bortbjuden på brunch hos Sofia.

Hon hade gjort så fint och bjöd på så mycket smarrigt!!! Dessutom är hon höggravid och kommer bli så fin mamma, jag smälter <3. Jag hade btw på mig en topp från Twist & Tango, en favorit från deras SS19.

Först bjöd hon på ceasersallad och sen vofflor, LYXEN?! Det är typ något av det bästa jag vet, alltså både ceasar och vofflor, så gotttttt.


Jennifer och Beccis <3. Alla tjejernas som var där har jobbat tillsammans på Bindefeld tillsammans och är så glad att vi fortfarande har en relation, trots att alla har olika liv idag. Btw, får ju så mycket frågor om mina Chimi glajjor och här ser ni en konkret jämförelse av modellerna.

Jennifer bär #008 i ginger, Rebecca bär #008 i coco och jag bär en mindre modell som heter #005 i ginger.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *