Italiensk middag + glitter boots


Igår bjöd VASS PR & de veganska + ekologiska hudvärdsmärket N.A.E in till middag! Jag hade på mig all black inför kvällen. Inte så vårigt men det var ju trots allt ett kvällsevent så tyckte detta gick an.

Jackan är från Chaleur, topp från Loavies, byxor från Samsoe Samsoe och nya gliiiitter boooots från ett Stockholms baserat sko-företag Fairily.


Nemen titta hur trevligt det var. Det var länge sedan jag var på ett kvällsevent eftersom jag hellre föredrar att gå på frukostar eller luncher, jag är sådan sucker för att vara hemma på kvällar och bara mysa men detta var vääldigt mysigt.


På plats var det även en italiensk gittarist som uppträdde för oss, han var huuuur härlig som helst och det visade sig att han uppträtt för kungafamiljen. Lite coolt.


Allt gick i den italienska andan och på menyn stod det Bruschetta, tomat mozarella, pasta, rödvin och San Pellegrino alltså yum! Italienskt är fasen en favorit.


Som tur var hade jag @moamattsson med mig, vi hänger så himla mycket nu och det gör mig glad, hon sprider så mycket energi!! <3


N.A.E’s produkter som delades ut och vi fick höra lite mer om på plats är som sagt veganska och ekologiska och dem har varit de sedan start 1970, så det är liksom inte den här trenden de hoppat på vilket gjorde att jag fick upp ögonen lite extra för dem.


Vi avslutade middagen Gelatooooo i glassvagnen. Mycket gott!


Usch vilken ful bild meeeeen äsch. Tack NAE och VASS PR för en riktigt trevlig middag! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *