WHITE LACE TOP

– Inlägget innehåller reklamlänkar –Topp här (klick!) // jeans här (klick!) // örhängen här (klick!) // sandaler här (klick!)

Hej söndag och sol <3 Dock har jag inte gått utanför dörran ännu, vaknade 10 i panik och insåg sen att vi ställt om klockan så den egentligen var 9… tack och lov. Bjussar på bilder jag tog igår här hemma, ÄLSKAR ju den här blusen OCH VET NI VAD?? Jag har hittat en hemsida som säljer exakt en likadan, jag köpte ju den på en randombutik på Mallis med no label och alltid svarat er att detta, omöjligt att få tag på… Men nu såg jag att hemsidan The Fashion Bible har en identiskt!! Så varsegooooda <3 Sen som sagt måste jag slå ett slag för mina nya jeans, sså otroligt sköna o perfekta in längden och midjan (finns för er längre också). Så nice!!

Nu ska jag fortsätta jobba och plugga. Vi hörs senare <3. KRAM!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *