VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!

Foto: Joseph Eriksson

Hej alla gamla och nya bloggläsare och välkommen till min nya värld här tillsammans med United Influencers. För er som inte känner mig så är jag en 24-årig Göteborgare som drivit min blogg sedan 2012. Jag uppdaterar min blogg främst om det som skildrar min vardag och det jag älskar dvs. mode och resor. Ibland är det filtrerat och ibland inte. Men vad gör jag då i min vardag? Då pluggar jag heltid på Stockholms universitet (som ha en egen kategori ”education” om ni är nyfikna på närmare info). Jag flyttade upp till Stockholm för tre år sedan när jag fick ett internship/anställning på en event och PR-byrå (även en kategori för detta ”work”) och ett år senare sa jag upp mig och började mina studier!

I min vardags flänger jag runt mycket och oftast  med ett leende på läpparna (typiskt att jag inte ler på bilden ovan dåååå men den matchar ju med min nya header!!!). Nemen det är väl mitt livsmotto att se positivt på livet och jag hoppas att de smittas av på er läsare!

I skrivandes stund sippar jag på min morgonkaffe och ska snart iväg till bibblan för att skriva hemtenta. SNART kommer det upp en tävling på bloggen, så håll utkik.

Massa kärlek så hörs vi snart <3! KRAM!

Skinnjacka från Twist & Tango, jeans från M.I.H Jeans, boots från UNISA, väska från Valentino och solglasögon från Corlin Eyewear

2 kommentarer

  1. VÄLKOMMEN TILL UI – WOHOO

  2. Snyggt! Välkommen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *