Min festliga helg & Swedish House Mafia

Okeeeeeey, vart ska jag börja?? Den här helgen har varit heeelt magisk och så sjukt rolig!!

I alla fall, det var två besök i Stockholm denna helg och båda sällskapen står mig väldigt nära, Madeleine var här med hennes pojkvän och hans familj sen var även Teos syster Issan här. Så på fredagen gick jag med Madde på SHM och på lördag med Issan, Teo och hennes kompisar.

I alla fall, vi tar det från fredagen. Då började kvällen på L’Avventura där vi hade ett bord bokat för oss som skulle till SHM tillsammans. Bland annat vi ovan, Lena, Viktor, jag och Madde!

L’Avventura måste ju vara en av Stockholms bästa restauranger. För er som inte varit där så serveras det riktigt god italiensk mat i en underbar atmosfär, men ni måste boka bord i tid, annars är de omöjligt…

Älsklings Madde <3 Vi lärde känna varandra i gymnasiet och har varit bästa kompisar sedan dess, hon känner mig väldigt väldigt bra och trots att vi bor i olika städer kommer och är vänner för livet <3

Deras tryffelpasta är MAGII!

Sen rörde vi oss bortåt till området! Jag fick låna Maddes jacka från Balenciaga då jag stod hemma och velade 5 min innan jag skulle dra fram och tillbaka, denna jacka är ju drömmen och en big WANTIE!

Till detta bar jag mina Kat Maconie klackar som jag ÄLSKAR och skinntights från Samsoe Samsoe.

Nemen asså hur fet är inte denna jacka????

Ett riktigt taggat gäng inför SHM! Viktor till höger var med och styrde upp allt med bokningar och logik, man blir så sjukt taggad av att ha ett ”schema” i huvudet under kvällen och allt bara var löst!!

Som ni vet älskar jag House och har gjort sedan barnsben, eller de började typ när SHM började släppa låtar, jag kommer ihåg när de släppte ”Leave the world behind” – jag var typ först med att ladda ner den och lyssna på repeat i skolan haha, eftersom min bror var house-sucker så han var tidigt ute.

Sen efter spelningen så åkte vi vidare till WALL och fortsatte kvällen där, det blev en ganska sen kväll och dagen därpå var jag inte så kaxig…  Framför allt var jag extremt trött i huvudet och kroppen, hade hets-skrivet min hemtenta under tre dagar och lämnade in kl 12 på fredagen.

Ja och som sagt, inte jätte-kaxig under lördagen utan var hemma och vilade mesta dels under hela dagen. Men sen var jag fit for fight igen! Då mötte jag och Teo upp Issan o hennes kompisar över på middag.

Sen tog vi en taxi bort till området igen. Jag körde samma byxor o jacka denna kväll men med låga skor eftersom jag hade haft klackar på mig i mer än 12 h kvällen innan.

Många har frågat hur konserten var och jag har läst/hört olika recensioner MEN jag tyckte det var magiskt, båda dagarna!! Det var två helt olika upplevelser under fredagen och lördagen då vi hade olika typer av biljetter men vilket fall är fan SHM helt magiska och gör så galet bra musik!

Det blir ju lite annorlunda när det är DJ:s som uppträder så trots att vi kom precis innan de började spela så lyckades vi komma jättelångt fram. Folk har ju inte samma behov av att stå nära när det är DJ:s märkte man, men jag tyckte det var magiskt att se dem!

Ljus och grafiken var också riktigt fet, älskade det och det var kul att de även var väldigt personligt när man fick se videos och foton från deras privatliv och bardom.

Efter konserten åkte vi till Mono/Nosh & Chow och fortsatte kvällen där. Jag träffade mina två bästa killkompisar från Göteborg vilket gjorde mig så glad och vi hängde hela kvällen och gick till Spybar och grejer, hoho.

Fina Madde <3

Imorse var man inte riktigt lika kaxig, vi kom hem ganska sent och jag försökte ändå sova ut så jag inte skulle vara dödstrött idag. Vid 11 tog vi en sen frukost hemma med Issan innan hon åkte hem igen. Sen mötte jag upp Madde o co på stan. Vi satt i solen på Sturehof och drack rosé, ja de blev en del alkohol denna helg men det var länge sedan jag hade en sådan här fartfylld helg.

Sen följde jag med dem till hotellet och vinkade hejdå innan även dem åkte hem.

Alltså vilken helg och så mycket härliga människor!! TUSEN TACK allihop inblandade, så så roligt!!

1 kommentar

  1. Men WOW vilken magisk helg! Och WOW vad fin din nya blogg är! Älskar’t!! Kram fina <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *