MALLIS BOKAT!

YEY igår när jag var ute och promenerade hade jag mamma på telefon i hela vägen vilket var typ 2 h haha, och då lyckades jag typ planera hela min sommar, eller mycket i alla fall. Jag bestämde mig för att även i år vara på Mallis över midsommar, vi kommer i år vara där mellan 17-30 juni, alltså början på sommaren. Jag har ju aldrig varit hemma på midsommar så egentligen är väl inte det ett revolutionerande beslut, dock hade det varit en rolig grej att göra hemma för första året, meeeen för att allt skulle klaffa i sommar så fick de bli såhär! Så taggad!!

Just det, bilderna i detta inlägg togs nu när vi var på Mallis över påsk. Det lyckades vara sol i 3 h även sista dagen så sprang ut och lyckades fota lite då haha. Kjolen och toppen är från klädbutiken Two Angels i Göteborg från märket Alix The Label och solglasögonen från Twist & Tango! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *