Min torsdag

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar

Igår vaknade jag upp och mådde rent ut sagt, piss. Jag kände hur den där klassiska febern och förkylningen var påväg och egentligen är jag inte så chockad eftersom jag stressad väldigt mycket förra veckan + festade hela helgen… Men jag tog mig ut på ett möte i alla fall och det gick ju bra…

Jag hade lunchmöte med Jaqueline på Twist & Tango eftersom att vi ska återlansera mina sandaler redan imorgon på hemsidan (!!!) så håll utkik!

Vi åt lunch på BROMS, det kan jag verkligen rekommendera som lunch-ställe! Vi åt dagens vilket var fisk, SEJ, med potatis, väldigt gott och såg att resterade av dagarna också hade väldigt god mat på agendan 😉

Btw, min klänning hittar ni här (klick!)

Sen åkte jag hem och däckade totalt i sängen. Jag kände hur jag var påväg att bli sjuk, ni vet när de känns som någon gett en sömntabletter och man inte orkar göra någonting?! Så hade jag igår. Sen frågade jag om tips på kurer till mina följare och den storslagna vinnaren blev ColdZyme (här klick) som gjorde MAGI. Det är ett mynspray som man sprayar 2 ggr varje 1,5 h, som motverkar förkylningsvirus vilket den veeerkligen gjorde, så sjukt!! När jag mått som jag gjorde igår har jag alltid blivit sjuk dagen därpå men nu idag mår jag faktiskt BRA!

Idag står skola på schemat och sen ska jag på möte med en revisor inför att jag ska starta mitt AB. Så spännande! Vi hörs senare <3

2 kommentarer

  1. Heej! När lägger du upp vinnaren från din tävling med Corlin Eyewear? 😀

    1. gertrude

      Hej fina, vinnaren har fått ett mail från mig <3 Tack för att du var med och tävlade. I samarbete med Corlin så har jag dock fått ge ut en rabattkod gertrude15 som ger 15%, hoppas det gör dig lite glad. Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *