TODAY’S ALL BLACK OUTIFT

Inlägget innehåller reklamlänkar 

Skinnjacka här (klick!) // topp här (klick!) // jeans här (klick!) // solglasögon från Corlin EyeWear // skor från Dior och väska från Goyard 

Idag har varit en intensiv dag, på ett väääldigt roligt sätt ska jag säga er!! Ibland undrar jag lite kring min livsstil när man ser på dagens schema, kan tyckas extremt ovettigt men på något sett ingår det i mitt jobb och det ska jag och kommer aldrig någonsin klaga på – och vet ni vad? Jag förstår fasen er som tycker influencers bara lattjar runt, för de gör vi faktiskt ibland. Sorry alla haha! Här kommer dagens outfit, basic men gillar ju att pimpa outfits med assessorer istället…

Just nu är jag hemma och heeeelt slut. Har jobbat fram tills nu och sen ska jag och Teo äta en väldigt sen middag. Sen blir det dags o sova. Imorgon är det finally friiiday och heeeelg!!! KRAM!

2 kommentarer

  1. Hej Gertrude! En fråga ang hairtalk, badade du ändå ditt hår i saltvatten när du var i Spanien? Har också hairtalk och känns så tråkigt att inte kunna göra det i sommar..men gjorde du det ändå och blev det någon skillnad isf? Jättetacksam för svar <3

    1. gertrude

      Hej Maria! Jag badade aldrig hela kroppen, eller badade bara till höfterna, de var dels kallt (är badkruka haha) men skulle heller inte doppat håret med mina hairtalks. I sommar kommer jag inte heller att bada i havet med håret, för säkerhets skull! Tips är att prata med din frisör för närmare svar <3 Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *