Frukost, infrarödbastu, lunch och kaffehäng!

Igår hade jag en riktigt trevlig dag som sagt. Vi började torsdags-morgonen med frukost och invigning av Nellys showroom, så nice att de äntligen fått ett showroom så man kan låna saker när man vill 🙂

Mina fina babes, Danni och Moa. OCH bebisen själv – Vienna såklart! <3

Nemeeeeeeeeeeeeen assååååååååå,Vienna är SÅ fin, söt, underbar och gossig. Hon gör mig varm i hjärtat.

Efter frukosten på Nelly så gick jag och Humlan vidare till HeatBySophie där vi testade på intraröd-bastu för första gången. Det lilla spat ligger på Stureplan inne i No18! Man har hört så mycket gott om detta, speciellt från Kelly som bastar jättemycket både här men även i New York så det var superkul att testa!

Vi satt där inne i 25 minuter i 60 grader och det känns verkligen skönt efteråt, känns typ som man varit o tränat. Och ja, då kan man undra varför man ska betala flera hundralappar för denna behandling? Jo men det är för immunförsvaret, detoxar kroppen, boostar förbränningen, lugnande och minskar stress, anti aging, anti inflammatoriskt… OCH MASSA MER!!

Sen bar det av för lunch. Jag mötte upp Filippa och vi promenerade bort till Grand Hotel där Tradera hade anordnat en lunch på Mathias Dahlbergs restaurang Rutabaga. Gästerna på lunchen samarbetar med Tradera så de hade bara bjudit in till en liten trevligt lunch.

Rutabaga serverar bara vegetariskt mat och när maten kom in trodde jag inte att lite rivna morätter t.ex. skulle smaka så gott men asså WOW!!

Vi kunde ju inte låta bli att fota inne på Grand toaletter… hehe.

Nemen ni vet ju vilken dille jag har för sneakers, det är faktiskt ohälsosamt. Och så såg jag Matilda Djerf ha dessa, då dog jag lite. Så ut med gammalt (sålde ju as massa på Tradera) och in med nytt….. Älskar dessa så mycket.

Eftersom eftermiddagen var ledig så tog jag och Filippa en kaffe och cola på Diplomat efter Grand och satt och tjötade i solen.

Hur skönt är det inte att solen börjar titta fram lite oftare nu? Och att det blivit något något varmare senaste dagarna…

Sen gick jag och köpte en bukett till Teo som skrev sin tenta i juridik igår, han är så himla duktig och kämpar med skolan!!!!

Sen mot kvällen var jag helt slut. Jag tror att jag har något virus eller infektion i kroppen eftersom mot eftermiddagarna denna vecka är jag helt död plus att jag hostar en del… Jag började i alla fall läsa tredje och sista boken av Hannah och Amandas romantrilogin ”Två systrar”. Jag läste de två första för ett tag sedan men fastnade för dem direkt. De är väldigt lättlästa och kanske inte så att man lär sig supermycket men de är skönt att varva ner med något emellanåt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *